Logistiek planner

De gehele logistieke keten regisseren of een route voor een chauffeur zo uitstippelen dat hij ook nog vracht mee terug kan nemen. Dat is elke dag weer jouw uitdaging als Planner Logistiek binnen deze branche. Binnen het vakgebied logistiek is Personato op zoek naar kandidaten voor verschillende vacatures als Supply Chain Planner, Transportplanner, Process Planner of Productieplanner.

Op onze website vind je altijd een actueel en uitgebreid aanbod met openstaande vacatures. Indien je hulp nodig hebt met solliciteren of vragen hebt, kun je terecht bij een van onze Recruitment Consultants. Zij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan!

Werken als Planner

Als planner binnen het vakgebied logistiek ben je eindverantwoordelijk voor een specifiek logistiek proces. Dit kan een supply chain proces zijn, een transportproces of een productieproces. Verder heb je als planner veelal intensief intern en extern contact met verschillende stakeholders. Hierbij kun je denken aan klanten, leveranciers of collega’s binnen je eigen organisatie.

Als Transportplanner, oftewel, Logistiek Planner heb je dus diverse werkzaamheden. Het is een veelzijdige functie waarbinnen je te maken hebt met veel verschillende afdelingen binnen een organisatie. Daarnaast heb je vaak klantcontact waardoor een baan als planner altijd uitdagend is.

Vacatures logistiek planner

Heb jij een groot organiserend vermogen? Zie jij het coördineren en organiseren van een logistiek proces als een echte uitdaging? Bekijk dan nu onze planning vacatures op onze website. Solliciteren kan eenvoudig online!

Wij helpen je graag met het zoeken naar een passende vacature binnen het vakgebied planning. Is er op dit moment geen vacature die je aanspreekt of wil je graag wat extra hulp bij het solliciteren? Neem dan gerust contact op met een van onze Recruitment Consultants. Samen kijken we naar jouw wensen en drijfveren zodat we jou kunnen helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging!