"Hoe kijkt de arbeidsmarkt naar jouw organisatie?"

Onze Succesformule!

Dagelijks helpt Personato bedrijven in Zuidoost-Nederland met dit vraagstuk. We komen vaak tot de conclusie dat de profilering van de organisatie en het recruitmentproces niet optimaal in balans zijn. Daardoor geloven wij in één duidelijke werkwijze:

Profilering + Proces = Professionals!


Onze Recruitment Consultants, gespecialiseerd in 14 vakgebieden, gaan samen met het interne marketingteam aan de slag om van deze formule een succesformule voor jouw organisatie te maken.

Want dat is wat wij doen, wij vinden toptalent uit de regionale arbeidsmarkt!

Dit kost het níet vinden

van nieuwe medewerkers

Met deze berekening kun je inzien wat het financiële gevolg is van het níet vinden van jouw nieuwe medewerkers. De teller loopt namelijk per dag op dat de vacature niet vervuld is. Lees verder..

Vooruit kijken!

Wellicht wordt er binnen jouw organisatie gesproken over een groeiscenario, worden functieprofielen aangepast óf verwachten jullie juist een natuurlijke uitstroom. Kortom: het wordt tijd om vooruit te kijken naar een strategische personeelsplanning.

In deze vier stappen ga jij je nieuwe medewerkers vinden, óók op de lange termijn!

Psst.. Geen tijd om er zelf aan te beginnen? Lees hier wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en hoe we jou vandaag nog kunnen ontzorgen!

Contact

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!

Bel mij terug