Klanten aan het woord

De klant écht helpen. Welk bedrijf wil dat nou niet? Bij Personato gaan we net dat stapje verder om onze klanten te helpen groeien. Hoe dat gewaardeerd wordt door onze klanten en onze partners? Dat lees je in de referenties hieronder.

Loadlok

Loadlok groeide door een overname uit tot een organisatie met meer dan zeshonderd medewerkers. Het bedrijf wilde een nieuwe koers varen en zocht de juiste commerciële versterking. Met de opdracht kandidaten te vinden die vooral goed bij de cultuur van Loadlok zouden passen, zetten zij Personato aan het werk. Die samenwerking leidde inmiddels tot de plaatsing van zes nieuwe medewerkers en het ontstaan van hechte teams binnen het bedrijf.

"De persoonlijke benadering van Personato is mij sterk bijgebleven. Consultants gingen verschillende gesprekken met ons aan. Niet alleen om te kijken welk competentieprofiel het beste past, maar om ook om te bepalen wat de juiste persoonlijkheid is binnen onze organisatie." - Marco van Diessen

"Personato is de recruitmentpartner met kennis van de organisatie, de arbeidsmarkt en heeft integriteit. De Consultant voelt precies aan welke kandidaat bij ons past. Personato weet dit goed in te vullen. Kortom, ze ontzorgen ons op het gebied van recruiten!"


- Karin Gubbels, The Jekyll and Hyde Company


Buro Philip van den Hurk

Buro Philip van den Hurk zocht hoogopgeleide, gecertificeerde medewerkers op het gebied van financiele dienstverlening, die bovendien qua persoonlijkheid en instelling perfect bij het bedrijf moesten passen. Hun eigen inspanningen op het gebied van werving en selectie kostte veel tijd en leverde onvoldoende resultaat. Zij vonden de oplossing in een langdurige samenwerking met Personato.

"Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers kost ons heel veel inspanning. Daarom werken wij al lang samen met Personato. Ze hebben een goed beeld van wie wij zoeken en wie wij zijn. De kandidaten die voorgesteld worden passen echt bij ons." - Joan Beek 

"Personato spreekt net een andere doelgroep aan dan andere recruitmentbureaus, waardoor wij verrassende kandidaten aan tafel krijgen. Dit zijn echt unieke personen!"


- Lotte Opbroek, Jabro Tools


ITSN

"Personato is naast betrokken, gedreven én initiatiefrijk, erg gericht op mens en ontwikkeling." - Hans Hendrikx

"Tijdens de samenwerking met Personato kun je zelf de procedure vormgeven en word je op een transparante wijze meegenomen in het selectieproces naar de juiste kandidaat."


- Martijn Van Daal, Bufab Benelux

Venttri

Maxximap besloot de landsgrenzen over te gaan en ging voor haar Duitse dochter Venttri op zoek naar een native speaker
die new business moest gaan binnenhalen. Die zoektocht in het grensgebied bleek lastiger dan gedacht. De samenwerking met een recruitmentpartner bleek de ontbrekende schakel; binnen vijf weken vond Personato de juiste match voor Venttri.


"De grootste succesfactor bij Personato is het snel reageren, kort op de bal spelen en de prettige communicatielijnen. Daarnaast ontvangen we snel kandidaten die op de juiste manier geselecteerd zijn." - Bas van Lierop

"Consultants van Personato schakelen snel en anticiperen goed op wat een organisatie wilt uitstralen. Dit komt goed van pas in deze flexibele markt en uit zich in een sterk resultaat."

- Niels Maas, MGG Netherlands

Weir Minerals

"Binnen de samenwerking met Personato maken de Consultants het verschil. Wanneer je laat zien dat je meedenkt met de organisatie en proactief bezig bent, ben je een meerwaarde voor ons. Personato weet dit op de juiste manier in te vullen."- Jeroen Benneheij.

"Personato steekt je aan met haar enthousiasme en zin om te werken. Het hechte team doet er alles aan de beste kandidaat voor je zoeken."


- Carol Bemelmans, BRB International

Meer klantverhalen lezen?

Klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 8.9! Daar zijn we heel erg blij mee. De consultants van Personato zetten zich dagelijks in om onze klanten te ondersteunen en te adviseren.

Maar ook wij laten ons graag inspireren door onze eigen klanten. We horen het graag wanneer het goed gaat, maar willen het ook weten als er ruimte is voor verbetering. Wil je meer klantverhalen en ervaringen van ons lezen?

Contact

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!

Bel mij terug