Wat is jouw ambitie?

Iedere dag opnieuw help ik professionals in de Logistiek & Supply Chain aan een nieuwe, passende uitdaging. We hebben dan ook een uitgebreid aanbod met structurele vacatures in de sector Logistiek & Supply Chain, vanaf MBO+ tot WO niveau. Voor iedereen is er wel een passende vacature in dit vakgebied te vinden.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wellicht vinden wij samen jouw nieuwe carrièrestap!Met vriendelijke groet,

Roy van Duijnhoven  
Recruitment Consultant Logistiek & Supply Chain

Bekijk onze Logistiek & Supply Chain vacatures!

Oriëntatie Oriëntatie Wat is jouw vak? Oriënteer je op onze vakgebied pagina’s en bekijk onze actuele vacatures. Wil je graag vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en vertel over jouw ambities! Sollicitatie Sollicitatie Vind een vacature en solliciteer op dé baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Zit er niets tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! Gesprek Gesprek Wij vinden samen dé baan voor jou bij één van onze 750+ opdrachtgevers uit de regio. We begeleiden jou bij je sollicitatiegesprek, zo ben je zeker van een goede overeenkomst! Match Match Zeggen jij en de opdrachtgever JA tegen elkaar? Dan hebben we een match! Dan schudden we elkaar de hand en feliciteren we jou met het vinden van een nieuwe uitdaging.