Agri-Food ExpertsTalk

Innovatie en duurzaamheid zijn steeds belangrijkere onderwerpen en spelen een grote rol in de Agri-Food sector. Agri-Food ExpertsTalk geeft jou in samenwerking met de Agri & Food afdeling van Personato de kans om in contact te komen met innoverende Agri- & Foodbedrijven uit de regio Eindhoven, Nijmegen en Venlo.

Hiermee bieden we je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende professionals, welke inspirerende verhalen en ervaringen met je zullen delen, maar ook verschillende tips meegeven. Tevens word je door Personato meegenomen in de arbeidsmarkt en geven ervaren recruitment consultants van de Agri & Food afdeling, masterclasses over het opmaken van een onderscheidend CV en delen zij ‘tips and tricks’ over het voeren van sollicitatiegesprekken.

Wil jij meer kennis van de arbeidsmarkt? In contact komen met professionals van verschillende bedrijven uit de Agri-Food sector? Maar ook tips en tricks ontvangen van ervaren recruiters? Meld je hieronder dan snel aan!

Sprekers

Personato Werving & Selectie

Ruud Maessen, Operationeel Directeur

Als starter op de arbeidsmarkt of als student met een diploma binnen handbereik is het tijd om naar de toekomst te kijken. Ruud Maessen van Personato, presenteert de huidige trends en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt van Agri-Food sector. Met 20 jaar ervaring op het gebied van Werving en Selectie, kent Ruud alle ‘ins and outs’ van de arbeidsmarkt en welke innoverende organisaties op zoek zijn naar nieuw talent.


SMOOD

Henri Michiels, Directeur

SMOOD staat voor Smart Food, voeding met een missie. Wat die missie precies is? Daar gaat Henri Michiels meer over vertellen in een presentatie over SMOOD. Het beloofd een inspirerend verhaal te worden over innovaties die zij toepassen om gezonde, duurzame en bewuste voeding te creëren. In de breakout sessie worden prangende vragen beantwoord en is er ruimte om verder in gesprek te gaan met Henri.

Brendaris

(Berry Briljant, Mushroom Valley), Jan Janssen

Jan Janssen is met zijn ervaring en achtergrond een echte professional in de Agri-Food sector. Na meerdere jaren actief te zijn geweest als algemeen directeur bij SaWeCo en Vitelia is Jan voor zichzelf begonnen onder de naam Brendaris. Met Brendaris wil Jan door middel van integrale business ontwikkeling: ziel terugbrengen in organisaties die gestopt zijn met ontwikkelen en innoveren. Jan neemt jou mee in de wereld van duurzaamheid en circulariteit en de koppeling hiervan met zijn projecten bij Mushroom Valley, Berry Briljant en het World Biobased Center Zevenellen. 

Jobi Satésaus

Jos Bos, Oprichter

Jos Bos is de oprichter van Jobi Satésaus en weet als geen ander hoe het is om een eigen onderneming te starten in de Foodsector. Hij vertelt over zijn ervaringen als ondernemer en waarom de satésaus die hij op de markt heeft gebracht nu zo innovatief is. In zijn breakout sessie wordt er verder gepraat over de wereld van het ondernemerschap in de Foodsector.

Programma

Agri-Food ExpertsTalk zal starten met een korte introductie van het evenement en de sprekers. Vervolgens zullen drie sprekers inspirerende en innovatieve presentaties geven van ongeveer 15 minuten. Hierna zal de sessie worden opgedeeld in verschillende breakout sessies. Tot slot zal er een gezamenlijke afsluiting plaatsvinden.

14.00 Introductie

14.05 Personato Werving & Selectie – Ruud Maessen (Operationeel directeur)

14.25 SMOOD – Henri Michiels (Directeur)

14.45 Brendaris (Berry Briljant, Mushroom Valley) – Jan Janssen (Projectmanager)

15.05 Breakout sessies – 2 x 25 minuten

Breakout room 1 Personato – Hoe bereid jij je voor op een sollicitatie?
Wil jij andere sollicitanten een stap voor zijn? Neem dan deel aan deze breakout sessie, waarin recruitment consultants van de afdeling Agri & Food jou meenemen in het sollicitatie proces. Hierbij zullen zij ‘tips and tricks’ geven over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek en hierdoor een stapje voor bent op andere sollicitanten.

Breakout room 2 Personato – Een stapje voor met een goed CV
Wil jij je direct in de kijkerspelen bij jouw toekomstige werkgever? Dan is deze breakout sessie geschikt voor jou. Tijdens deze sessie zullen recruitment consultants van de afdeling Agri & Food jou meenemen in het opstellen van een CV waarmee je uitblinkt. Hierbij zullen zij ‘tips and tricks’ aan jou geven hoe jij je direct in de kijker kan spelen met een goed opgebouwd CV.

Breakout room 3 – SMOOD SmartFood
Ben jij nog niet uitgesproken met Henri Michiels en zou je nog graag verder met hem in gesprek gaan? Dan heb jij in deze break-out sessie de kans om Henri het hemd van het lijf te vragen over o.a. zijn loopbaan, zijn bedrijven of zijn drijfveren.

Breakout room 4 – Brendaris (Berry Briljant, Mushroom Valley)
Wil jij nog meer weten van Jan Janssen of een van de bedrijven waarvoor hij werkzaam is? Neem dan deel aan deze breakout sessie. In deze sessie heb jij de mogelijkheid om alle vragen te stellen aan deze doorgewinterde professional uit de Agri-Food sector.

Breakout room 5 – Jobi Satésaus
Heb jij de ambitie om je eigen bedrijf te starten in de Foodsector of ben je geïnteresseerd in het innoverende startup verhaal van Jos Bos? Neem dan deel aan deze breakout sessie waarin Jos Bos jou meeneemt in de zijn ondernemers verhaal en waar je overal aan moet denken bij het opstarten van onderneming te starten in de Foodsector.

15.55 Afsluiting

16.00 Einde Agri-Food ExpertsTalk

Organisatie

Quincy Linders, afstudeerder bij Personato Werving & Selectie

Mijn naam is Quincy Linders ik ben 25 jaar oud en afstudeerder bij Personato Werving & Selectie. Als afstudeerproject voor de studie Ondernemerschap & Retailmanagement organiseer ik in samenwerking met de Agri & Food afdeling van Personato dit online netwerkevent. Samen met mijn collega’s en sprekers gaan wij er een ontzettend inspirerend evenement van maken en hopen wij jullie te zien op woensdag 26 mei om 14.00 uur.

06-13614922

q.linders@personato.nl


Quincy Linders