Sales Support

Als Sales Support ondersteun je en werk je samen met de Sales afdeling. De Sales Support handelt meestal het volledige verkooptraject af, vanaf het eerste contact met de klant tot aan de uiteindelijk facturatie en afhandeling van de verkoop. Past de functie Sales Support bij jou?

Het contact met de klant is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van de Sales Support. De Sales Support moet goed kunnen aanvoelen wat de wensen en behoeften van de klant zijn en de klant dan goed adviseren en kunnen overtuigen van de kwaliteiten van de aangeboden diensten of producten. Vanaf het eerste moment heeft de Sales Support contact met de klant en onderhoudt dit contact gedurende het verkoopproces. De werkzaamheden van de Sales Support medewerker zijn hierdoor uiteenlopend, van het daadwerkelijk verkopen tot het maken van de offerte tot de afhandeling van de verkoop.

Commercieel medewerker binnendienst vacatures bij Personato

Werk je al als Sales Support en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Sales Support worden? Personato heeft een groot vacature aanbod in de regio Zuidoost-Nederland. Ben je benieuwd naar het gemiddelde sales salaris? Of simpelweg, jouw marktwaarde in het vakgebied sales? Onze Recruitment Consultants Sales vinden een antwoord op al jouw sales vragen.

Onze klanten zoeken vaak gedreven Sales Support medewerkers. Gaat jouw hart sneller kloppen van het uitdagende sales vak? Bekijk dan ons actuele vacature aanbod als Sales Support. Of neem contact op met onze sales professionals, wanneer je meer informatie wilt over salarismogelijkheden, baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Carrièrekansen als commercieel medewerker binnendienst

Het salaris van de Sales Support varieert van 2000 euro tot ongeveer 4000 euro. De hoogte van het salaris is vooral afhankelijk van de ervaring van de Sales Support. Een Sales Support die veel verkoopt en daardoor goed functioneert zal vaak meer verdienen. De overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de organisatie waar de Sales Support werkt. Meer informatie over arbeidsvoorwaarden als Sales Support medewerker? Reageer dan op een van onze actuele sales vacatures, dan informeren onze sales professionals jou graag verder!

Een succesvolle Sales Support is resultaatgericht en gedreven. Ook moet de Sales Support de markt goed kunnen analyseren en inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Als Sales Support medewerker kun je doorgroeien binnen de Sales afdeling naar bijvoorbeeld een managementfunctie.