Commercieel Medewerker Binnendienst

Wil je aan de slag als commercieel medewerker binnendienst? Dan ben je bij Personato aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod met vacatures op onze website staan.

Een functie als commercieel medewerker binnendienst omvat meer dan alleen verkoop. Je hebt enorm veel contact met klanten waardoor deze functie zo dynamisch is. Past deze functie bij jou en zie je een leuke vacature voor commercieel medewerker binnendienst tussen ons aanbod staan? Solliciteer dan direct online. Zie jij een organisatie die jou aanspreekt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze ervaren Recruitment Consultants.

Zie je daarentegen niet direct een uitdagende vacature voor commercieel medewerker binnendienst op de website staan, maar ben je jezelf wel aan het oriënteren? Ook dan staan onze sales professionals open om een gesprek met jou aan te vliegen. Mogelijk dat er in een gesprek een andere vacature bespreekbaar of gecreëerd kan worden.

Commercieel medewerker binnendienst vacatures bij Personato

Wat houdt werken als commercieel medewerker binnendienst precies in? In deze functie heb je veel werkzaamheden, wat het enorm uitdagend en dynamisch maakt. Hierdoor is geen dag hetzelfde en ben je constant bezig met het behalen van het beste resultaat voor klanten.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het ordertraject. Je regelt dit van A tot Z voor klanten. Je zorgt voor het opvolgen en uitbrengen van offertes maar je gaat klanten ook actief benaderen om zo invulling te kunnen geven aan deze offertes. Je onderhoud en optimaliseert het klantcontact zodat de overkoepelende verkoopdoelstellingen van het bedrijf gerealiseerd kunnen worden. Je weet daarnaast wat er speelt in de markt en je werkt vaak nauw samen met accountmanagers.

Onze vacatures voor commercieel medewerker binnendienst vind je bij toonaangevende en uitdagende bedrijven in het zuiden, midden en oosten van Nederland. Gaat jouw hart sneller kloppen van het uitdagende sales vak? Bekijk dan ons actuele vacature aanbod en solliciteer direct online!

Carrièrekansen als commercieel medewerker binnendienst

Aangezien bedrijven moeten verkopen om te blijven bestaan is er immers behoefte aan een Commercieel Medewerker Binnendienst. De Commercieel Medewerker binnendienst kan bij veel verschillende sectoren en bedrijven aan de slag. Het salaris van een Commercieel Medewerker Binnendienst kan oplopen tot circa €4000. Het salaris hangt sterk af van opleidingsniveau, ervaring, het type bedrijf en de sector. Verder krijgt de Commercieel Medewerker Binnendienst een bonus op basis van prestaties, bijvoorbeeld door het halen van targets.

Begin vandaag nog en wie weet sleep jij binnenkort wel een nieuwe baan als commercieel medewerker binnendienst binnen!