Tegenwoordig zit in bijna alles wat we doen iets van elektrotechniek. Of je nou belt met je vrienden, televisie kijkt of werkt achter een computer, overal is goed werkende elektrotechniek van groot belang. Ook op het gebied van duurzaamheid en energie is het belang van ontwikkelingen in de elektrotechniek steeds groter.

Elektrotechniek staat dus midden in de ontwikkelingen van technische producten en oplossingen. Je kunt binnen deze branche verantwoordelijk zijn voor zowel de hardware als de software van innovatieve producten.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de elektrotechniek of ben je net afgestudeerd aan een technische opleiding? Personato helpt je graag met het vinden van een passende vacature!

Werken in de elektrotechniek

Elektrotechniek kent vele toepassingen. Vandaar ook dat je als professional in de elektrotechniek terecht kunt komen in veel verschillende branches. Of je nu wilt werken in de machinebouw, automotive industrie of de gezondheidszorg, overal is er vraag naar professionals in dit vakgebied.

Op onze website vind je dan ook een uitgebreid aanbod met technische vacatures binnen veel verschillende branches. Neem een kijkje tussen het aanbod en solliciteer direct online als je een leuke vacature ziet!

Vacatures elektrotechniek

Als je kijkt naar al deze ontwikkelingen is het geen wonder dat het aantal vacatures in de elektrotechniek erg toeneemt. Ook wij zien een stijging in het aantal vacatures in de elektrotechniek. Of je nu een monteur bent of een engineer op het gebied van elektrotechniek, wij kijken graag samen met jou naar passende vacatures. We hebben regelmatig vacatures als Electrical Engineer, Elektrotechnisch Monteur, Software Engineer of Test Engineer.

Heb je hulp nodig met solliciteren of ben je op zoek naar die ene droombaan? Vraag onze Recruitment Consultants om advies. Zij staan graag voor je klaar en helpen je aan een perfecte baan, zodat je vol positieve energie aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek begint!