Installatietechniek

Overal om ons heen zie je installatietechniek. In woningen, kantoren, winkels en hotels is de rol van installatietechniek steeds prominenter aanwezig. Onze overheid heeft erg ambitieuze doelstellingen en wilt één van de meest duurzame landen van Europa worden. Er zijn internationale afspraken gemaakt over energieverbruik, gebruik van fossiele brandstoffen en CO2 uitstoot. Om deze ambitieuze doelstellingen te halen is de rol van Installatietechniek binnen de bouwsector steeds van groter belang.

Professionals op het gebied van Installatietechniek zijn er dagelijks mee bezig om de wereld ook over 100 jaar nog leefbaar te houden.

Ben je net afgestudeerd richting installatietechniek en zoek je een eerste baan? Of draai je juist al wat langer mee binnen de branche en wil je een nieuwe uitdaging aangaan? Personato helpt je graag met het vinden van een passende vacature. Bekijk ons aanbod online en solliciteer direct of neem contact met ons op. Onze Recruitment Consultants voorzien je graag van passend advies!

Werken in de installatietechniek

Door de steeds grotere rol van de Installatietechniek bij thema’s zoals duurzaamheid worden de gebouw gebonden installaties steeds slimmer en innovatiever. Binnen de Installatietechniek bedenk jij creatieve en slimme oplossingen om ons land steeds duurzamer te maken.

Je bent daarnaast geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en kan deze toepassen binnen je werkzaamheden.

Vacatures installatietechniek

De meeste vacatures in de installatietechniek zijn bij installateurs of bij bureaus die adviseren over thema’s zoals duurzaamheid en CO2 uitstoot. Vanuit de vakopleidingen op MBO of HBO niveau op het gebied van installatietechniek kun je diverse kanten op. Vacatures die regelmatig voorbij komen bij Personato zijn; Projectleider, Werkvoorbereider, Monteur of tekenaar.

Zie je een leuke vacature staan? En kun je niet wachten om te solliciteren? Doe dit dan direct online! Wil je liever eerst wat meer informatie of ben je op zoek naar een andere vacature binnen de installatietechniek? Neem dan contact met ons op. Onze Recruitment Consultants binnen de techniek helpen je graag verder!