Techniek

Ben jij een technische professional die op zoek is naar een vaste baan? En wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf in de regio Zuidoost-Nederland? Kijk dan op onze website voor de mooiste technische vacatures op MBO, HBO en WO niveau!

Onze ervaren Recruitment Consultants gaan graag met je in gesprek om je ambities in kaart te brengen en het bedrijf te vinden waar je deze kunt realiseren.

Werken in de techniek

Tegenwoordig is de vraag naar goed opgeleide mensen in de techniek groot. Personato is specialist in dit vakgebied en zoekt graag samen met jou naar een passende functie. Wij helpen bedrijven in de technische branche met het vinden van personeel en zorgen ervoor dat jij als sollicitant op een leuke plek komt te werken waar je genoeg uitdaging hebt.

Dus heb jij een technische opleiding afgerond en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel een kijkje tussen onze actuele vacatures in de techniek. Vind via Personato jouw droombaan in de machinebouw, de bouw, de installatietechniek of bij een productiebedrijf!
In de technische branche kun je vele kanten op. Wij richten ons op alle specialismen binnen de techniek. Denk onder andere aan Elektrotechniek, Installatietechniek en Mechanische Techniek.

Binnen de verschillende specialismen hebben wij een breed aanbod aan technische vacatures waardoor alle technische professionals bij ons terecht kunnen. Wij vinden voor onze klanten Monteurs en Engineers, maar ook wanneer je toe bent aan een leidinggevende functie kun je bij ons terecht!

Door dit diverse aanbod is er voor iedere technische professional een leuke en passende droombaan te vinden. Bekijk onze vacatures in de techniek en solliciteer direct online!

Zie je jouw droombaan er niet tussen staan of zoek je net even iets anders? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op en onze ervaren Recruitment Consultants in de technische branche gaan aan de slag met het vinden van een passende functie.
Misschien ben je net afgestudeerd in de techniek en ben je je nog aan het oriënteren? Of je bent juist al vele jaren werkzaam binnen dit vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische branche biedt oneindig veel mogelijkheden!

Op onze website vind je onder andere de volgende technische vacatures: Werkvoorbereider, Project Engineer, Process Engineer, Ploegleider, Kwaliteitsmanager, Service Coördinator, Monteur, Mechanical Engineer en nog vele andere technische functies.

Sleep je technische droombaan in de wacht met de hulp van Personato

Benieuwd wat we nog meer aanbieden in de techniek? Neem dan snel een kijkje tussen de actuele vacatures op deze pagina of schrijf je direct online in. Onze Recruitment Consultants gaan vervolgens voor jou aan de slag en plannen een eerste kennismakingsgesprek in. Samen met jou zorgen ze ervoor dat jij jouw technische droombaan in de wacht sleept!