Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkundige constructies kom je overal tegen. In auto’s, achtbanen, machines en telefoons is werktuigbouwkunde van groot belang. Het vakgebied is erg breed en met een opleiding werktuigbouwkunde kun je veel verschillende richtingen op.

Op onze website vind je altijd een uitgebreid aanbod met vacatures binnen de werktuigbouwkunde. Wanneer je een leuke vacature ziet staan, solliciteer je direct online. Ben je op zoek naar hulp bij het vinden van je droombaan? Personato helpt je graag. Neem direct contact met ons op!

Werken in de werktuigbouwkunde

Als echte technisch professional zoek jij natuurlijk een uitdagende baan in de werktuigbouwkunde. Werken in de werktuigbouwkunde is iets waar je altijd al van hebt gedroomd met je twee rechterhanden. Je wilt graag aan de basis staan van nieuwe ontwikkelingen of wilt er juist graag voor zorgen dat bestaande machines blijven werken. Binnen de werktuigbouwkunde zijn er ruim voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werken in de werktuigbouwkunde betekent vaak veel samenwerken. Projecten worden vanuit verschillende disciplines bekeken en al deze disciplines moeten correct op elkaar worden afgestemd. Je kunt ervoor kiezen om te werken bij een machinebouwer maar misschien is de dynamiek van een productiebedrijf juist iets voor jou.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje tussen onze actuele vacatures binnen de werktuigbouwkunde.

Vacatures werktuigbouwkunde

Er is een grote diversiteit aan vacatures in de werktuigbouwkunde. Als je graag praktisch met je handen bezig bent dan is een baan als Werktuigbouwkundig Monteur misschien iets voor jou. Als je juist graag nieuwe machines ontwikkeld dan zou een vacature als Werktuigbouwkundig Engineer of Constructeur juist iets voor je kunnen zijn.

Wanneer je ervoor kiest om met je opleiding werktuigbouwkunde bij een productiebedrijf te gaan werken dan kun je aan de slag als Process Engineer en uiteindelijk misschien zelfs als Productieleider wanneer leiding geven iets voor jou is.

Personato helpt je bij het vinden van je droombaan!