Video recruitment

Een professionele recruitmentvideo voor jouw organisatie!

Om toptalent te vinden moet je niet alleen hun aandacht trekken, je moet ze overweldigen. Dat lukt helaas niet met een rijtje bulletpoints in een droge vacaturetekst. Een krachtige manier om talenten omver te blazen is door gebruik te maken van video recruitment. Of je nu als doel hebt om jouw organisatie op de langere termijn als aantrekkelijk werkgever neer te zetten, of een specifieke vacature wilt promoten; Een recruitmentvideo brengt het tot leven!

Daaróm Video recruitment

Wat kies jij? Een droge lap tekst óf een spetterende vacature video? Precies, dat dachten wij nu ook. Een goede vacaturetekst helpt, maar de kansen op het vinden van de juiste medewerker wordt nog eens zo groot met video recruitment. Want in een recruitmentvideo vertel je op unieke wijze wat jouw bedrijf aantrekkelijk maakt, hoe de sfeer intern is en wat voor kandidaat je zoekt. Met een groter bereik en een uniek verhaal in bewegend beeld vergroot je zo de kans aanzienlijk dat je op het netvlies komt te staan van jouw ideale kandidaat. En dat is waar het om draait, toch?

'34% meer sollicitaties bij de inzet van een recruitmentvideo'

Video recruitment 

De verschillende mogelijkheden


Video recruitment gaat je helpen om vacatures sneller in te vullen, daar zijn we van overtuigd. Maar video recruitment is een breed begrip. Een recruitmentvideo kun je namelijk op verschillende manieren inzetten om jouw doelgroep te bereiken, aan te trekken en te overtuigen van jouw boodschap. De verschillende mogelijkheden van video recruitment? Die vind je hiernaast.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vind de verschillende mogelijkheden van video recruitment terug in onze Recruitment pakketten!

Video recruitment door Personato?

Zo pakken wij het aan!

Kies jij voor Recruitment Partnership Pakket Goud of Platina, dan krijg je minimaal één recruitmentvideo gratis! We beginnen met een goede inventarisatie van jouw bedrijf. Hoe ziet jouw ideale kandidaat eruit? Om wat voor functie gaat het? Wat maakt jouw organisatie uniek? We willen alles van jou weten, van jullie product of dienst tot doelgroep, van boodschap tot jouw ambities. Pas dan, als we alle informatie hebben, kunnen wij een goede recruitmentvideo maken, vínden wij. Daarna bepalen we sámen het doel van de recruitmentvideo, wat we in beeld gaan brengen en hoe de opbouw wordt. We plannen een opnamedatum, bereiden je voor op de opnames en dan: show time!

Recruitmentvideo op locatie

Op de dag van de opname van de recruitmentvideo komt de Videograaf samen met een collega-marketeer en de Recruitment Consultant bij jou op locatie. We bereiden de opname voor met een rondleiding door jouw pand, bouwen in het geval van een video-interview de camera, belichting en microfoon op en stellen de geïnterviewde medewerker op zijn of haar gemak. De gehele opname zit er in een paar uur op, waarna de montage kan beginnen. Na jouw goedkeuring op de recruitmentvideo verspreiden we deze via de beste kanalen!

Contact

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!

Bel mij terug