Werving en Selectie door Personato

De juiste medewerkers vínden middels werving en selectie

Blijven reacties van die ene professional op jouw vacature uit? Merk je dat de werving en selectie van een nieuwe medewerker je veel tijd, geld en energie kost? Dan is ons werving- en selectieproces dé uitkomst voor jou!

Werving en selectie

Maar wat is werving en selectie nou eigenlijk? Hoe ziet zo’n werving- en selectieproces eruit? En wat kan Personato hierin voor jou betekenen?Op deze pagina:

Wat is werving en selectie?
Hoe ziet ons werving- en selectieproces eruit?
Voordelen werving en selectie door Personato 

Wat kost werving en selectie?
Het verschil tussen werving en selectie, recruitment en detachering
Samen vínden met Personato

Wat is werving & selectie?

Organisaties die niet de tijd óf capaciteit in huis hebben om zelf op zoek te gaan naar nieuw talent, maken vaak gebruik van werving & selectie. Dan gaat een derde partij, een werving- en selectiebureau zoals Personato, op zoek naar die ene professional die jij zoekt. Werving en selectie is dus simpel gezegd het proces waarbij het beste talent wordt aangetrokken en geselecteerd, waarna jij alleen de perfecte match hoeft te kiezen.

Kortom: wij vínden, wat jij zoekt.

Hóe ziet een werving- en selectieproces eruit?


Elke organisatie heeft een uniek verhaal, en daar hoort een op maat gemaakt werving- en selectieproces bij. Onze dienstverlening hebben we vertaald in vier verschillende Recruitment Pakketten. We kijken samen welk pakket hét beste past bij jouw doelen als organisatie, zodat wij die ene professional kunnen gaan vinden, die jou gaat helpen deze te bereiken. 

Binnen onze werving en selectie pakketten geloven we in één duidelijke werkwijze:

profilering + proces = professionals


Bij regionale organisaties zien we vaker dat de profilering van het werkgeversmerk én het werving- en selectieproces niet optimaal in balans zijn. Onze medewerkers doen er álles aan om van deze formule een succesformule te maken, zo ook voor jouw organisatie!

Wij vertellen je graag hoe wij deze formule omzetten in een succesformule, maar één beeld zegt meer dan 1000 woorden, toch? Dat dachten wij nou ook! Bekijk de video over ons werving- en selectieproces en ontdek hóe, wij vinden.

Voordelen werving en selectie door Personato


Bij de werving en selectie van de juiste medewerkers komt veel bij kijken, daarom zetten wij altijd nét die ene stap extra voor jou als klant. Door te achterhalen waaróm jij dat ene toptalent wilt vinden voor jouw organisatie, weten we precies wat bij jou past. Met ruim twintig jaar ervaring en ons opgebouwde regionale netwerk helpen we je graag, zodat jij dat ene doel gaat bereiken. Werving en selectie door Personato betekent: 

✓ Gespecialiseerd in 14 vakgebieden: (Logistiek, IT, Sales, Techniek, HR, Zorg, etc.)
✓ Wij vínden regionale MBO- tot WO-professionals uit de regio Zuidoost-Nederland
✓ Wij zoeken de grens op, want we zijn ook actief in de Duitse regio Niederrhein
✓ Vast contactpersoon: één toegewijde, ondernemende en eigenwijze Consultant
✓ Wij searchen in alle CV-databases van Nederland
✓ Heldere dienstverlening: vertaald in vier recruitment pakketten
✓ Maatwerk oplossing: wij vinden samen dé oplossing voor jou!
✓ Ruim 20 jaar ervaring, waardoor we kunnen zeggen dat recruitment óns vak is
✓ Onze succesformule: profilering + proces = professional
✓ Gratis recruitmentvideo, van jouw organisatie (bekijk onze pakketten)
✓ No cure, no pay!

Wat kost werving en selectie?


De kosten van werving en selectie zijn verschillend per vacature. We kunnen het tarief pas vaststellen, als we weten waar jij naar zoekt. Als we over de kosten van werving & selectie spreken, hebben we het over een zogenaamde ‘fee’. Dit is een bepaald percentage van het fulltime bruto jaarsalaris van de aangenomen medewerker.

Met andere woorden: no cure, no pay. Dit houdt in dat je pas betaald als wij die ene professional voor jouw organisatie hebben gevonden en jouw nieuwe collega de krabbel onder het arbeidscontract heeft geplaatst. Goede deal, toch?

Het verschil tussen werving & selectie, recruitment en detachering


Werving en selectie is eigenlijk een ander woord voor recruitment. Vaak worden deze twee woorden gezien als twee verschillende begrippen, maar het zijn gewoon synoniemen van elkaar. Zo simpel is dat. 

De definitie van detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, oftewel op contract bij Personato maar werkzaam bij onze klant. Bij werving & selectie gaat de werknemer direct op contract bij onze klant en scheiden de wegen met Personato, als werving- en selectiebureau, direct wanneer er een krabbel onder het contract is gezet.

'Op contract bij jou (W&S) óf bij ons (detachering), wij vinden wat jij zoekt.'

Samen vínden met Personato?


Al bijna twintig jaar vínden wij regionale MBO- tot WO-professionals, voor MKB+ bedrijven uit de regio Zuidoost-Nederland. Al deze klanten én kandidaten streven hun eigen dromen en doelen na. Wij willen hier een bijdrage aan leveren, zodat zij niet alleen hun dromen en doelen gaan najagen maar ook gaan bereiken! Pas dan, is ook óns doel bereikt.

Vanuit die visie, met onze toegewijde, ondernemende en eigenwijze aanpak, helpen we je graag. Laat ons weten waarnaar je streeft, wat je zoekt en hoe wij hieraan kunnen bijdragen.
Contact Wij vinden een antwoord op jouw vraag!
Bel mij terug