Basisarts

Als basisarts ligt de geneeskundige wereld aan je voeten. Specialiseren? Of juist niet? Veel patiëntencontact, of liever meer onderzoek? Werken met ouderen, of juist met kinderen? Huisarts worden in je eigen dorp, of als tropenarts de wereld over? Werken in de ouderenzorg of liever in de verzekeringsgeneeskunde? En zo zijn er nog duizenden overwegingen die je maakt als je gaat werken als basisarts.

Bij Personato vind je diverse vacatures voor basisarts. Allemaal net iets anders, waardoor de keuze groot is. Solliciteer direct via onze website wanneer je een leuke basisarts vacature ziet staan!

Een tekort aan artsen binnen verschillende vakgebieden

Op dit moment is er een tekort aan artsen in verschillende vakgebieden. Vakgebieden zoals ouderengeneeskunde, psychiatrie en de verzekeringsgeneeskunde worden vaak onderbelicht in de opleiding, maar zijn vakgebieden met ieder hun eigen uitdagingen.

Wil jij onderzoeken of er vakgebieden of vacatures zijn, waar je wellicht in eerste instantie niet aan denkt, maar die toch aansluiten bij je wensen en ambities? Neem dan contact met ons op! Wij lichten je graag voor en hebben jarenlange ervaring als Recruitment Consultant.
Samen op zoek naar een passende vacature als basisarts

Wij helpen je graag door vanuit onze kennis van de arbeidsmarkt je de juiste input te geven. Zo heb je als basisarts zicht op de verschillende werkgevers en de diverse vacatures voor basisarts bij jou in de regio.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wij maken graag vrijblijvend kennis met jou, waarbij we aan de hand van jouw drijfveren, wensen en ambities proberen te kijken welke vacatures voor basisarts bij jou passen.

Solliciteren wanneer het jou uitkomt!

Wij snappen dat het niet ideaal is om te solliciteren tijdens werktijd. Daarom zijn onze consultants ook bereikbaar buiten werktijden én op zaterdag! Liever bij jou in de buurt of digitaal afspreken? Geen probleem. Wij vinden dé oplossing voor jou!  

Samen op zoek naar een passende vacature als basisarts

Dus ben jij op zoek naar een vliegende start van je medische carrière of ben je juist op zoek naar die ene functie die past bij jouw levensstijl? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze Recruitment Consultants. Samen gaan we op zoek naar een baan!