Apothekersassistent

Een baan als apothekersassistent is veel meer dan alleen farmaceutische kennis in huis hebben. Je probeert onrust of twijfel van een cliënt weg te nemen en handelt met rust, zorgvuldigheid en begrip. Waar het werk steeds meer ontwikkelt richting automatisering weet jij ook een bijdrage te leveren in de samenwerking met collega’s. Je maakt hierin werkafspraken en stelt hierin hoge eisen aan de kwaliteit van jullie afgeleverde werk.

De farmacie vraagt om een steeds bredere kennis van farmaceutische producten, voedingssupplementen en cosmetica. Een goede samenwerking en communicatie met collega’s en klanten is daarom van belang. Een baan als apothekersassistent vraagt tegenwoordig om vele vaardigheden. Mee kunnen denken en sturing geven aan je eigen werkzaamheden en carrière is wellicht extra bepalend voor je volgende stap.

Die mogelijkheid krijg je nu wanneer je solliciteert bij Personato op een apothekersassistent vacature! Staat je gewenste functie er niet bij? Neem dan contact op met een van onze Recruitment Consultants. Samen gaan we graag een gesprek aan en bespreken we de mogelijkheden.

Mogelijkheden in een groeiend internationaal vakgebied

We hebben nu meerdere vacatures voor apothekersassistent bij Shop Apotheke. In deze functie krijg je ruimte om mee te denken in de groei van de, van oorsprong Duitse, organisatie. Dit alles vanuit jouw kennis van de Nederlandse markt. Je past dit toe in een internationale organisatie met een cultuur die kan worden omschreven als informeel, persoonlijk, hands-on en resultaatgericht. Binnen de organisatie is een zeer platte hiërarchie.

Wil jij onderzoeken of dit vakgebied en deze vacature je positief kunnen verrassen en aansluiten bij je wensen en ambities? Neem dan contact met ons op! Met de jarenlange ervaring lichten onze Recruitment Consultants je graag voor.

Samen op zoek naar een passende vacature als apothekersassistent

Wij helpen je graag door vanuit onze kennis van de arbeidsmarkt je de juiste input te geven. Zo heb je als basisarts zicht op de verschillende werkgevers en de diverse vacatures voor basisarts bij jou in de regio.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wij maken graag vrijblijvend kennis met jou, waarbij we aan de hand van jouw drijfveren, wensen en ambities proberen te kijken welke vacatures voor apothekersassistent bij jou passen.

Solliciteren wanneer het jou uitkomt!

Wij snappen dat het niet ideaal is om te solliciteren tijdens werktijd. Daarom zijn onze consultants ook bereikbaar buiten werktijden én op zaterdag! Liever bij jou in de buurt of digitaal afspreken? Geen probleem. Wij vinden dé oplossing voor jou!  

Samen op zoek naar een passende vacature als apothekersassistent

Dus ben jij op zoek naar een vliegende start van je medische carrière of ben je juist op zoek naar die ene functie die past bij jouw levensstijl? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze Recruitment Consultants. Samen gaan we op zoek naar een baan!