Salarisadministrateur vacatures

Zoek je een baan als salarisadministrateur? Wij helpen jou graag met het zoeken naar de perfecte baan! Samen met jou gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vind in je werk en wat jouw drijfveren zijn. Wij zijn goed op de hoogte van de wensen en eisen van de werkgevers. Daarom kunnen wij samen met jou kijken welke matches we kunnen maken.

Bekijk hier meer vacatures

Werken als salarisadministrateur

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse verwerking van salarisstroken. Daarnaast zorg je voor relevante aangiften, afdrachten voor loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Daarnaast ben je het aanspreekpunt op het gebied van de salarisadministratie voor alle diverse klanten waar je voor werkt. Goede commerciële vaardigheden zijn erg belangrijk bij deze functie. Natuurlijk is het van belang dat je passie hebt voor het werken met diverse Cao’s. Bijna iedere klant heeft weer aan andere cao en jij neemt je klanten mee in de beste advisering hiervan op het gebied van de salarisadministratie.

Aan de slag als Salarisadministrateur

Wat doet een Salarisadministrateur?

De taken van salarisadministrateurs zijn over het algemeen te verdelen in de volgende werkzaamheden: Het bijhouden van dagboeken (inkoop, verkoop, bank0 en kasboek) Het verzorgen van het debiteruen en crediteurenbeheer, Het bijhouden van kwantiteitenregistraties, Het beheren van de payroll-services en het fungeren als aanspreekpunt op het gebied van salarisadministratie. Onder het beheer van debiteuren en crediteuren worden vaak de voglende werkzaamheden bedoeld: opstellen en controleren van facturen, invoeren en wijzigen van stamgegevens, bewaken van betalingstermijnen en zorgdragen voor tijdige invordering.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures voor Salarisadministrateur

Parttime salarisadministrateur

  • Weert
  • 24/28 uur

Salarisadviseur - parttime

  • Venlo
  • 24 uur

Payroll consultant

  • 's Hertogenbosch
  • 32/36/40 uur

Solliciteer direct op jouw droombaan als salarisadministrateur

Het vinden van de juiste baan kost vaak veel tijd. Daarom help ik je graag. Heb je de vacatures van Salarisadministratuer doorgekeken maar staat jouw ideale baan er niet tussen? Dan kom ik graag met je in contact!

Om de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat te vinden ga ik met jou een eerste gesprek aan. We brengen samen jouw kwaliteiten, vaardigheden, wensen en eisen in kaart en gaan vervolgens samen op zoek naar de ideale baan voor jou!

Maud Willems: Managing Consultant
Tel: +31651565757
E-mail: m.willems@personato.nl