Schade en volmacht vacatures

Jij hebt je branche gekozen; Bank en Verzekeringen. Binnen deze branche zijn nog vele vertakkingen waarin jij jezelf kan ontwikkelen als specialist. Eén daarvan is schade en volmacht. Als professional wil jij je graag nog verder ontwikkelen in de richting van Schadeverzekeringen. Wat voor organisaties zijn er binnen dit vakgebied? Wat voor uitdagingen bieden deze organisaties? Wij gaan het gesprek met jou aan over advieskantoren, assurantietussenpersonen, volmacht kantoren en verzekeraars. Wil jij direct contact met de klant en wil je dit telefonisch of face 2 face? Wil je een specialistische backoffice rol of wil je juist het advies geven en commercieel aan de slag? Veel verschillende organisaties bieden veel verschillende mogelijkheden, maar als professional op het gebied van schadeverzekeringen ben je bij Personato aan het juiste adres.

Bekijk meer vacatures

Organisaties

Wij werken samen met gerenommeerde partijen op MKB niveau. De dynamiek binnen zo’n MKB kantoor is groot en dat maakt het werken uitdagend en afwisselend. Je wordt onderdeel van het hechte en betrokken team dat staat voor de organisatie en geen nummertje van een groot corporate bedrijf. Wat betekent dat voor jou? Je mag meedenken en krijgt verantwoordelijkheid op bepaalde vlakken in de organisatie. Er wordt op een persoonlijke manier gekeken naar jouw ontwikkeling en je kunt opleidingen volgen om aan je eigen groei te werken. Heb je interesse in het werken bij een tussenpersoon? Dan heb je direct contact met de eindklant. Heb je interesse in het werken bij een volmachtkantoor of serviceprovider? Dan faciliteer je juist weer de tussenpersoon.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Functies schade en volmacht

Je vindt het vak verzekeringen heel erg interessant, maar ook hierin heb je nog allemaal verschillende smaken. In de grote lijnen zijn er 3 hoofdrollen te onderscheiden; Verzekeringsadviseur, Schadebehandelaar en Schadeacceptant. Deze rollen heb je zowel op het gebied van Particuliere Schadeverzekeringen als Zakelijke Schadeverzekeringen. En daarvoor heb je natuurlijk de bijbehorende WFT Schadeverzekeringen nodig. Als adviseur begin je vaak als commercieel medewerker schadeverzekeringen op een binnendienst rol. Vervolgens kan je doorgroeien richting zakelijke verzekeringen en uiteindelijk naar buitendienst verzekeringsadviseur of accountmanager zakelijke verzekeringen. 

Wat ga je doen?

Je hebt veel direct klantcontact en een commerciële instelling om een portefeuille te beheren, maar ook uit te bouwen. Als schadebehandelaar of schadeacceptant heb je meer een intern specialistische rol. Je weet veel van de inhoud en kan je specialiseren op particuliere verzekeringen of zakelijke verzekeringen. Als frontoffice schadebehandelaar of schadeacceptant heb je veel klantcontact en als backoffice schadebehandelaar of schadeacceptant duik jij juist echt de dossiers en de inhoud in.

Solliciteer vandaag nog

Vind jouw schade en volmacht vacature samen met Peter

Wij vinden het erg belangrijk dat de match voor zowel de kandidaat als het bedrijf goed is. We letten hierbij op jouw kwaliteiten maar ook jouw unieke persoonlijkheid. Vaak komen er meerdere passende functies en/of organisaties naar voren. Samen kijken we waar jij graag aan de slag wilt, zodat je zeker weet dat je een leuke baan bij een nieuwe werkgever tegemoet gaat! Benieuwd welke Schade en Volmacht vacatures interessant voor jou kunnen zijn? Neem dan contact op.

Peter Lemmen, Managing Consultant
Tel. +31653893860
Email. p.lemmen@personato.nl