Schade en volmacht vacatures

Jij hebt je branche gekozen; Bank en Verzekeringen. Binnen deze branche zijn nog vele vertakkingen waarin jij jezelf kan ontwikkelen als specialist. Eén daarvan is schade en volmacht. Als professional wil jij je graag nog verder ontwikkelen in de richting van Schadeverzekeringen. Wat voor organisaties zijn er binnen dit vakgebied? Wat voor uitdagingen bieden deze organisaties? Wij gaan het gesprek met jou aan over advieskantoren, assurantietussenpersonen, volmacht kantoren en verzekeraars. Wil jij direct contact met de klant en wil je dit telefonisch of face 2 face? Wil je een specialistische backoffice rol of wil je juist het advies geven en commercieel aan de slag? Veel verschillende organisaties bieden veel verschillende mogelijkheden, maar als professional op het gebied van schadeverzekeringen ben je bij Personato aan het juiste adres.

Klik hier voor meer vacatures

Organisaties

Wij werken samen met gerenommeerde partijen op MKB niveau. De dynamiek binnen zo’n MKB kantoor is groot en dat maakt het werken uitdagend en afwisselend. Je wordt onderdeel van het hechte en betrokken team dat staat voor de organisatie en geen nummertje van een groot corporate bedrijf. Wat betekent dat voor jou? Je mag meedenken en krijgt verantwoordelijkheid op bepaalde vlakken in de organisatie. Er wordt op een persoonlijke manier gekeken naar jouw ontwikkeling en je kunt opleidingen volgen om aan je eigen groei te werken. Heb je interesse in het werken bij een tussenpersoon? Dan heb je direct contact met de eindklant. Heb je interesse in het werken bij een volmachtkantoor of serviceprovider? Dan faciliteer je juist weer de tussenpersoon.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Zakelijk Acceptant Schade

 • Gendt
 • 36/40 uur

Acceptant Volmacht

 • Eindhoven
 • 24/28/32/36/40 uur

Volmacht Schadebehandelaar Particulier

 • Eindhoven
 • 24/32/36/40 uur

Volmacht Schadebehandelaar

 • Eindhoven
 • 32/40 uur

Schade Acceptant Zakelijk

 • Veghel
 • 40 uur

Specialist Schadebehandeling Volmacht

 • Veghel
 • 40 uur

Functies schade en volmacht

Je vindt het vak verzekeringen heel erg interessant, maar ook hierin heb je nog allemaal verschillende smaken. In de grote lijnen zijn er 3 hoofdrollen te onderscheiden; Verzekeringsadviseur, Schadebehandelaar en Schadeacceptant. Deze rollen heb je zowel op het gebied van Particuliere Schadeverzekeringen als Zakelijke Schadeverzekeringen. En daarvoor heb je natuurlijk de bijbehorende WFT Schadeverzekeringen nodig. Als adviseur begin je vaak als commercieel medewerker schadeverzekeringen op een binnendienst rol. Vervolgens kan je doorgroeien richting zakelijke verzekeringen en uiteindelijk naar buitendienst verzekeringsadviseur of accountmanager zakelijke verzekeringen. Je hebt veel direct klantcontact en een commerciële instelling om een portefeuille te beheren, maar ook uit te bouwen. Als schadebehandelaar of schadeacceptant heb je meer een intern specialistische rol. Je weet veel van de inhoud en kan je specialiseren op particuliere verzekeringen of zakelijke verzekeringen. Als frontoffice schadebehandelaar of schadeacceptant heb je veel klantcontact en als backoffice schadebehandelaar of schadeacceptant duik jij juist echt de dossiers en de inhoud in.

Vacatures schade en volmacht

Ben je benieuwd geworden welke vacatures er op dit moment allemaal zijn op het gebied van schade en volmacht? Bekijk de vacatures dan nu online! Je hebt nu al een beeld bij de organisaties en functies in het vakgebied verzekeringen. Als jij hier graag meer over wilt weten en de volgende stap in je carrière wilt maken, ga dan het gesprek met mij aan. Ik praat graag met jou over de keuzes in je loopbaan en vertel graag meer over de mooie en ambitieuze organisaties waar wij mee samenwerken. 

Peter Lemmen, Managing Consultant
Tel. +31653893860
Email. p.lemmen@personato.nl