Yes, wij strijden mee om de Staffing Awards!

In oktober kregen we het goede nieuws: wij zijn genomineerd voor de Staffing Awards! De Staffing Award is dé onafhankelijke en prestigieuze award in de recruitmentwereld, gebaseerd op klant- en kandidaattevredenheid. Natuurlijk zijn we hartstikke trots, maar meer nog dan dat zijn we dankbaar. Want deze nominatie hebben we te danken aan de positieve referenties van onze opdrachtgevers en kandidaten. De volgende stap is uiteraard het winnen van die mooie Staffing Awards... Ben jij benieuwd of we er begin 2019 ook echt moet de hoofdprijs vandoor gaan? Op deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.

Maud Willems uitgeroepen tot finalist Recruiter van het Jaar'

Onlangs is Personato als organisatie al uitgeroepen tot finalist in de race om de Staffing Awards. Alsof we nog niet trots genoeg waren, mogen we nu bekendmaken dat onze collega Maud Willems is uitgeroepen tot finalist in de strijd om de titel 'Recruiter van het jaar'!

Wil jij Maud aan die felbegeerde titel helpen? Breng dan vandaag nog jouw stem uit via onderstaande knop.

Stem op Maud

Dit zeggen onze kandidaten

Het liefst vinden we voor iedere kandidaat een nieuwe baan. Soms vinden we de match niet, daar zijn we eerlijk over. Maar ook dan gaan we voor de best mogelijke ervaring tijdens het sollicitatieproces.

Dat onze kandidaten dat ook zo ervaren, blijkt uit een gemiddelde beoordeling van een 9.0! Benieuwd hoe kandidaten de dienstverlening van Personato ervaren? 

Lees de referenties van kandidaten

En dit zeggen onze klanten

De 'customer journey': vandaag de dag een hot item voor veel organisaties. Ook bij Personato kijken we continu hoe we de klantervaring zo positief mogelijk kunnen laten zijn.

We zijn dan ook best trots en blij dat onze klanten en partners ons gemiddeld gezien beoordelen met een 8,9. Benieuwd wat zij over Personato zeggen? 

Bekijk de referenties van klanten

Interview Staffing Awards met directeur Personato

"Wow, zo’n hoog gemiddeld cijfer! Hoe heeft jouw organisatie dat voor elkaar gekregen?"
Ja, gaaf! Toen we genomineerd waren hebben we direct alle registers opengetrokken! Door de sterke inhoudelijke manier van wegen (wat we toejuichen) zijn we natuurlijk begonnen bij onze (klant- en kandidaat)relaties. Ik ben trots op dit cijfer, omdat dit aangeeft hoe wij dagelijks met ons vak bezig zijn. Zij vertellen het, niet wij…

Lees hier het hele artikel