Vacature SEA Specialist Eindhoven

Op zoek naar een functie als SEA Specialist in regio Eindhoven? Dan ben je bij Personato aan het juiste adres. Met enige regelmaat hebben wij nieuwe vacatures op het gebied van SEA marketing. Bekijk hieronder de meest recente vacatures en solliciteer vandaag nog! Geen geschikte vacature gevonden? Vergeet dan niet om je interesse kenbaar te maken middels een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Aan de slag als SEA Specialist?

De SEA Specialist (Search Engine Advertising) is de marketeer die zich voornamelijk bezig houdt met de online vindbaarheid van de website via de betaalde kanalen. Denk hierbij aan Yahoo, Bing, Google etc. Zijn of haar doel is om zoveel mogelijk bezoekers naar de website te krijgen.

Zoekmachine marketing kent ook nog een andere variant, namelijk de SEO specialist (Search Engine Optimalization). Deze marketeer houdt zich voornamelijk bezig met het onbetaalde verkeer en zorgt er juist voor dat de organische posities verbeterd worden.

Wat doet een SEA Specialist?

Dat is sterk afhankelijk van het niveau en de werkervaring. Maar in de meeste gevallen houdt hij/zij zich voornamelijk bezig met:

  • Het maken van analyses
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Bepalen van de SEA stragie
  • Uitvoeren van a/b testen m.b.t. advertentieteksten
  • Adviseren van het management team
  • Rapporteren
  • Campagnes uitzetten
Vergelijkbare vacatures

Waar werken SEA Specialisten?

Als SEA specialist kun je zowel werkzaam zijn aan bureauzijde als klantzijde. Grotere organisaties hebben vaak een eigen interne marketing afdeling en halen/hebben de kennis liever in huis. Kleinere organisaties besteden deze werkzaamheden vaker uit aan online marketingbureaus. 

Ongeacht of je nu aan bureau of klantzijde werkt zul je in de praktijk vaak samenwerken met andere vakgenoten op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan: SEO specialisten, Online Marketeers, E-mail Marketeers, Content Marketeers, Affiliate Marketeers maar ook E-commerce Managers en in sommige gevallen front-end en back-end Developers.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures voor SEA specialist Eindhoven

Zijn er op dit moment geen beschikbare vacatures? Verstuur een open sollicitatie

Zijn er op dit moment geen beschikbare vacatures op het gebied van SEA Specialist Eindhoven? Dan wil dat wil niet zeggen dat je zoektocht meteen tot een einde hoeft te komen. Graag willen we je er op wijzen dat je altijd een open sollicitatie kunt insturen. Op deze manier zijn onze Recruiters meteen op de hoogte en ontvang jij als eerste bericht zodra er een passende vacature is. Klik op onderstaande knop en maak vandaag nog je interesse bekend. 

Een open sollicitatie

Vind jouw ultieme SEA Specialist vacature in Eindhoven

Ben jij enthousiast geworden over een vacature SEA Specialist in Eindhoven en wil je dat wij je daarbij helpen? Of mocht je nog vragen hebben over de vacature? Je mag mij altijd mailen, bellen of een WhatsApp-berichtje sturen. Je kunt ook rechtstreeks solliciteren op een openstaande marketingvacature.

Caspar Kipp
Managing Consultant Marketing / E-commerce
Tel. +31619414082
E-mail: c.kipp@personato.nl