Vacatures Accountmanager Eindhoven en omgeving

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan of ben je juist net afgestudeerd? Ben je daarnaast in het bezit van een enorme commerciële drive? Dan is een functie als Accountmanager wellicht iets voor jou. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod vacatures Accountmanager Eindhoven en omgeving. Solliciteer direct online wanneer jij jouw droombaan ertussen ziet staan!

Klik hier voor meer vacatures

Zoek jij een functie als Accountmanager bij Personato

Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan vacatures bij verschillende toonaangevende bedrijven in de regio. Denk hierbij aan het zuiden, midden en oosten van Nederland. Je solliciteert eenvoudig online op een vacature voor Accountmanager.

Heb je hulp nodig met solliciteren, heb je vragen of ben je op zoek naar nét iets anders? Neem dan contact op met een van onze ervaren Recruitment Consultants. Zij hebben ervaring binnen het Sales vakgebied, zijn op de hoogte van de dynamiek in de arbeidsmarkt en staan graag voor je klaar!

Vacature Accountmanager en Key Accountmanager

Als Accountmanager of Key Accountmanager dien je een echte winnaarsmentaliteit te hebben. Je neemt geen genoegen met een tweede plaats en weet jouw klanten te overtuigen van jouw product of dienst. Je bent ambitieus, kan goed luisteren en hebt een vlotte babbel waarmee je klanten weet te overtuigen van jouw toegevoegde waarde.

Waar je als Accountmanager verantwoordelijk bent voor een bestaand en uitgebreid portfolio met klanten, heb je als Key Accountmanager meestal de verantwoordelijkheid voor één of slechts enkele topklanten.

 

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Solliciteer direct online op een Accountmanager vacature

Ontbreekt het jou niet aan een dosis zelfvertrouwen en zit sales in je DNA? Dan is werken als Accountmanager iets voor jou! Accountmanager is een spannende baan met veel verantwoordelijkheden. Wanneer je in dit vakgebied werkzaam bent, ga je gegarandeerd een prachtige carrière tegemoet. Sta je ook te trappelen om te beginnen als Accountmanager of Key Accountmanager? Solliciteer dan direct online!

Willem Peters: Consultant Sales
Tel: +31613192192
E-mail: w.peters@personato.nl