Vacatures Accountmanager Eindhoven en omgeving

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan of ben je juist net afgestudeerd? Ben je daarnaast in het bezit van een enorme commerciële drive? Dan is een functie als accountmanager wellicht iets voor jou. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod vacatures Accountmanager Eindhoven en omgeving. Solliciteer direct online wanneer jij jouw droombaan ertussen ziet staan!

Klik hier voor meer vacatures

Functie accountmanager zoeken bij Personato

Je bent bij Personato aan het juiste adres wanneer je als accountmanager aan de slag wilt. Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan vacatures bij verschillende toonaangevende bedrijven in de regio. Denk hierbij aan het zuiden, midden en oosten van Nederland. Je solliciteert eenvoudig online op een vacature voor accountmanager. Heb je hulp nodig met solliciteren, heb je vragen of ben je op zoek naar nét iets anders? Neem dan contact op met een van onze ervaren Recruitment Consultants. Zij hebben ervaring binnen het Sales vakgebied, zijn op de hoogte van de dynamiek in de arbeidsmarkt en staan graag voor je klaar!

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Senior Accountmanager ISV's

  • Nijmegen
  • 40 uur

Medior Accountmanager

  • 's Hertogenbosch
  • 40 uur

Senior Accountmanager

  • 's Hertogenbosch
  • 40 uur

Senior Accountmanager

  • Eindhoven
  • 40 uur

Vacature accountmanager en key accountmanager

Als Accountmanager dien je een echte winnaarsmentaliteit te hebben. Je neemt geen genoegen met een tweede plaats en weet jouw klanten te overtuigen van jouw product of dienst. Je bent ambitieus, kan goed luisteren en hebt een vlotte babbel waarmee je klanten weet te overtuigen van jouw toegevoegde waarde. Naast een functie als accountmanager is er ook nog de functie key accountmanager. Hieronder leggen we je graag nog even het verschil uit.

Accountmanager
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor een bestaand klantenbestand en ben je daarnaast bezig met het uitbreiden van het huidige klantenbestand. Je onderhoudt het contact, geeft advies en denkt mee in oplossingen. Je verkoopt vervolgens het product of de dienst die het beste bij de behoeften van de klant aansluit.

Key accountmanager
Als key accountmanager onderhoud je ook het contact met klanten maar werk je op strategisch niveau. Waar je als accountmanager een zeer uitgebreid portfolio met klanten hebt, heb je als key accountmanager meestal de verantwoordelijkheid voor één of slechts enkele topklanten. Je bouwt met deze klanten een hechte relatie op en laat met jouw drive en doorzettingsvermogen zien een meerwaarde te zijn.

Solliciteer direct online op een accountmanager vacature

Ontbreekt het jou niet aan een dosis zelfvertrouwen en zit sales in je DNA? Dan is werken als accountmanager iets voor jou! Accountmanager is een spannende baan met veel verantwoordelijkheden. Wanneer je in dit vakgebied werkzaam bent, ga je gegarandeerd een prachtige carrière tegemoet. Sta je ook te trappelen om te beginnen als accountmanager of key accountmanager? Solliciteer dan direct online!

Jens Leijten: Managing Consultant Sales
Tel: +31617379808
E-mail: j.leijten@personato.nl