Vacatures Commercieel Medewerker Binnendienst Eindhoven

Wil je aan de slag als Commercieel Medewerker Binnendienst? Dan ben je bij Personato aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod met vacatures op onze website staan. Een functie als Commercieel Medewerker Binnendienst omvat meer dan alleen verkoop. Je hebt enorm veel contact met klanten waardoor deze functie zo dynamisch is. Past deze functie bij jou en zie je een leuke vacature voor Commercieel Medewerker Binnendienst tussen ons aanbod staan? Solliciteer dan direct online. Zie jij een organisatie die jou aanspreekt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze ervaren Recruitment Consultants

Klik hier voor meer vacatures

Op zoek naar vacatures Commercieel Medewerker Binnendienst?

In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst heb je veel werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en je bent constant bezig met het behalen van het beste resultaat voor klanten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het ordertraject. Je regelt dit van A tot Z voor klanten. Je onderhoud en optimaliseert het klantcontact zodat de overkoepelende verkoopdoelstellingen van het bedrijf gerealiseerd kunnen worden. 

Ben jij een die Commercieel Medewerker Binnendienst?

Binnen de veelzijdige functie van Commercieel Medewerker Binnendienst is het handig om te beschikken over de volgende eigenschappen:
-je bent klant- en servicegericht
-verkopen zit in jouw bloed
-je hebt een vlotte babbel en overtuigingskracht
-je ziet commerciële kansen

Passen deze eigenschappen helemaal bij jou? 

Bekijk de vacatures

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Solliciteer nu op Commercieel Medewerker Binnendienst

Op onze website maak je een keuze uit een van onze Commercieel Medewerker Binnendienst vacatures waarna je eenvoudig online kunt solliciteren. Heb je vooraf nog vragen of heb je hulp nodig met solliciteren? Onze Recruitment Consultants staan graag voor je klaar. Zij kunnen je helpen bij het vinden van een geschikte vacature. Begin vandaag nog en wie weet sleep jij binnenkort wel een nieuwe baan als Commercieel Medewerker Binnendienst binnen!

Willem Peters: Consultant Sales
Tel: +31613192192
E-mail: w.peters@personato.nl