Online marketing vacatures Eindhoven en omgeving

Online Marketeers opgelet! Ben je recent afgestuurd in (online) marketing? Heb je al enkele jaren ervaring en ben je op zoek naar een tweede stap? Of ben je een doorgewinterde marketing guru die klaar is om zijn eigen team aan te sturen? Ongeacht in welke fase je zit, bij Personato ben je aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide aanbod in online marketing vacatures Eindhoven en omgeving. 

Bekijk alle marketing vacatures

Verschillende disciplines binnen online marketing vacatures

Wanneer je op zoek gaat naar online marketing vacatures in Eindhoven en omgeving, zul je zien dat er verschillende disciplines zijn. De meest voorkomende functies in het online vakgebied zijn: SEO marketing, SEA marketing, social media marketing, content marketing, emailmarketing en affilitate marketing. 

Als Online Marketeer heb je verschillende verantwoordelijkeden, dit hangt af van het vakgebied waar je in gespecialiseerd bent. Doorgaans spelen analyse, marketing advies, de uitvoering en het testen een belangrijke rol.

Werken als marketeer in regio Eindhoven

Werken in Eindhoven kent vele voordelen:
• Centraal gelegen
• Voldoende (gratis) parkeergelegenheid
• Een heleboel gezellige plekken om na het werk even bij te komen in het stadscentrum

Dus vind jij het belangrijk om naast een uitstekende baan ook prettig om in een mooie omgeving te werken? Solliciteer dan zeker op een van onze online marketing vacatures in (regio) Eindhoven.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Solliciteer direct op jouw online marketing vacature

Vind jij het leuk om bezig te zijn met het binnenhalen van nieuwe leads of het schrijven van blogs en whitepaper. Of vind je het misschien toch uitdagender om te kijken hoe je een adwords budget van 500K op jaarbasis zo effectief mogelijk kunt inzetten? Dan is een baan binnen online marketing jou op het lijf geschreven. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog op een van onze vele vacatures. 

Caspar Kipp
Managing Consultant Marketing / E-commerce
Tel. +31619414082
E-mail: c.kipp@personato.nl