Vacatures supply chain Eindhoven en omgeving

Ben jij werkzaam in de logistiek? En op zoek naar supply chain vacatures in regio Eindhoven? Zoek dan niet verder! Momenteel hebben wij meerdere vacatures supply chain in regio Eindhoven. Zowel voor startersfuncties als medior/senior functies ben je bij Personato aan het juiste adres!

Klik hier voor meer vacatures

Werken in supply chain management

Supply chain management of ketenmanagement, wordt gebruikt om de integrale stromen tussen de verschillende schakels te beheren en waar mogelijk ook te verbeteren.

De supply chain sector biedt daarom volop kansen en mogelijkheden en is altijd in beweging! Er zijn bijvoorbeeld volop supply chain vacatures in regio Eindhoven. Dus, of je nu een ervaren expert bent, net gestart bent of al een aantal jaren ervaring hebt, er is zeker een leuke baan voor jou te vinden.

Ontwikkelingen binnen supply chain management

De ontwikkelingen binnen de supply chainsector veranderen de aankomende jaren snel. Zo wordt ketenmanagement steeds duurzamer, zal het logistieke proces steeds verder optimaliseren én worden er steeds meer logistieke vakmensen gezocht. Het werk gaat namelijk steeds meer draaien om specialisatie en digitale kennis, dit betekent dat er meer (hoogopgeleide) vakmensen nodig zijn.

Ben jij daarom op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Bekijk dan nu onze transport vacatures in regio Eindhoven.

Bekijk de vacatures

Bekijk hieronder de meest actuele vacatures

Solliciteer direct op onze vacatures Supply Chain Eindhoven en omgeving

Wil jij het liefste vandaag al aan de slag te gaan als Supply Chain Planner? Reageer dan nu op een van onze Supply Chain vacatures in regio Eindhoven. Heb je specifieke vragen over een van de vacatures? Dan kun je eenvoudig en snel contact opnemen met onze vakidioten. Wanneer je op de sollicitatiepagina zit kun je klikken op het WhatsApp icoontje. Je kunt nu direct appen met onze consultants.

Ruud Reinhoud: Managing Consultant
Tel: +31619416675
E-mail: r.reinhoud@personato.nl