HR

HR, human recourses, P&O, personeelszaken. Verschillende benamingen voor het HR vakgebied met allemaal dezelfde gemeenschappelijke aanpak: het vormen van de schakel tussen directie, lijnmanagement en medewerkers. Ervoor zorgen dat medewerkers zich gehoord en betrokken voelen bij de organisatie aan de ene kant en aan de andere kant ervoor zorgen dat HR blijft aansluiten bij de koers die de organisatie vaart. Een breed vakgebied met tal van uitdagende functies die te vervullen zijn. Op onze website vind je ons actuele aanbod met HR vacatures. Neem een kijkje en solliciteer direct online.

Bekijk alvast onze vacatures

Even voorstellen...

De afdeling HR wordt vertegenwoordigd door de consultants Milou Boots en managing consultant Michelle Thijssen. Met een afgeronde HRM-opleiding, een master in Arbeidsrecht én werkervaring binnen het HR-vakgebied is Michelle sinds 2014 een vaste waarde binnen Personato. Nicky is tijdens haar studie al in contact gekomen met Personato. Tijdens haar stage heeft ze zichzelf bewezen en zo werkt ze nu al zo’n 2,5 jaar bij Personato als Recruitment Consultant HR. Sinds februari 2018 wordt het team versterkt door Milou Boots. Na haar afgeronde opleiding in Marketing & Communicatie is ze 4 maanden lang de wereld gaan ontdekken met haar backpack. 

HR vakgebied anno 2018

Hoe ziet het HR vakgebied er anno 2018 uit? Of je nu de directie adviseert over de inrichting van een talent development programma, het lijnmanagement ondersteunt in verzuim- en recruitmenttrajecten of ervoor zorgt dat alle mutaties goed verwerkt worden en cao-vraagstukken beantwoord worden, het kapitaal van de organisatie staat centraal: de medewerkers.
 
Het vak wordt steeds vaker benaderd met een bedrijfskundige bril. HR beslist mee. Strategische beslissingen leiden immers tot HR vraagstukken. Dit maakt dat inzichtelijk wordt gemaakt wat de toegevoegde waarde is van de HR afdeling. Concreter gezegd; HR toont aan welke concrete bijdrage zij heeft geleverd aan het bedrijfsresultaat. Jij als HR professional gebruikt KPI’s en data om dit resultaat meetbaar te maken.
 
Naast deze data driven benadering, is en blijft talent management een belangrijke pijler. Persoonlijkheidstesten worden ingezet om te bepalen of medewerkers waarden, normen en drijfveren hebben die passen bij de organisatie.
 
Kortom: een vakgebied volop in beweging!

Ontdek diverse HR vacatures op onze website

Wij zijn dé specialist in de HR-arbeidsmarkt van Zuidoost Nederland. Samen met sollicitanten zoeken wij dagelijks naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Zo kunnen we ervan uitgaan dat jij een vliegende start tegemoet gaat bij het bedrijf en de volgende stap in je carrière zet!
 
Op deze pagina vind je alle vacatures binnen HR. Dit vakgebied is breed en omvat daarom veel verschillende functies. Denk bijvoorbeeld aan HR Adviseur, Recruiter, HR Manager, Salarisadministrateur, HR Medewerker Opleidingscoördinator en Payroll Consultant. Stuk voor stuk uitdagende functies binnen HR.
 
Ontdek alle vacatures

Sleep jouw HR droombaan binnen via Personato

Sta je te trappelen om te beginnen aan een nieuwe baan? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe andere organisaties omgaan met actuele HR thema’s? Of welke waarde jij kunt toevoegen aan een organisatie op HR gebied? Dan kom ik graag met je in contact!

Middels een oriënterend gesprek wordt er samen gezocht naar een passende baan zodat je vol goede moed de volgende stap in je carrière zet!

Michelle Thijssen: Managing Consultant
Tel: +31645088733
E-mail: m.thijssen@personato.nl