Tijd voor een nieuwe stap?

Ga jij met tegenzin naar je werk? Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Het is tijd om je horizon te verbreden, jouw droombaan na te jagen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken! We helpen je graag bij het vinden van een uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen.
 
Vind jouw ideale baan

Alle vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Check hier al onze vacatures binnen de 14 verschillende vakgebieden.

Bekijk onze vacatures

Schrijf je direct in!

Wij vinden de perfecte baan voor jou. Stuur een open sollicitatie naar Personato en zet ons aan het werk.

Stuur een open sollicitatie

Een kopje koffie met jou

Weet jij nog niet zeker wat jouw volgende stap zal zijn? Bespreek jouw wensen tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek.

Kennismaken?

Onze vakgebieden

Personato is van vele verschillende markten thuis. Dagelijks zijn we binnen 14 vakgebieden hard aan het werk om de juiste match te vinden tussen professionals en opdrachtgevers.

Omdat iedere branche vraagt om een specifieke manier van recruitment zijn onze Consultants gespecificeerd in één vakgebied.  Zo weet deze precies wat er speelt binnen jouw domein en kan die écht helpen de geschikte baan te vinden voor jou!

Professionals aan het woord

Professionals die via Personato in een solliciatieproces terechtkomen, verdienen de best mogelijke ervaring. Klinkt mooi, maar wat vinden de kandidaten er eigenlijk zelf van?
 
Natuurlijk horen we het graag wanneer het goed gaat, maar we willen het ook weten wanneer er ruimte is voor verbetering. We zijn benieuwd naar de beleving, de verhalen en ervaringen. Want wie kan dat nu beter vertellen over Personato, dan de professionals!

Lees onze kandidaatverhalen

"Mijn verwachtingen richting recruitmentbureaus waren gematigd. Maar Personato bewees het tegendeel. Het was een fijne samenwerking die heel goed heeft uitgepakt!"

- Bart von Piekartz

Kom in contact met jouw persoonlijke Consultant

Recruitment is een vak. Ons vak. Binnen Personato is iedere Recruitment Consultant gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied. Jouw Consultant kent die markt als geen ander en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek brengen we samen jouw kwaliteiten, vaardigheden, wensen en eisen in kaart en gaan vervolgens op zoek naar de ideale baan voor jou!

Ontdek de vakidioten van Personato

Wij vinden de baan voor jou

Onze vakidioten staan altijd voor je klaar. Ook buiten kantoortijden! Dagelijks zijn ze binnen 14 vakgebieden hard aan het werk om de juiste match te maken tussen klant en kandidaat.

We helpen je bij het vinden van de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En we helpen onze opdrachtgevers bij het vinden van de juiste mensen. Maar hoe verloopt het traject tot wij de juiste baan voor jou gevonden hebben?

Jouw sollicitatietraject

Altijd actueel

Blijf als professional helemaal up-to-date! Wij bieden je interessante artikelen, blogs, nieuwtjes en whitepapers over de laatste trends en ontwikkelingen aan.

Bekijk onze kennisbank

Do’s en don’ts sollicitatiegesprek

Hoe maak je een goede, eerste indruk op je (potentiele) nieuwe werkgever? Wij hebben de belangrijkste do’s en don’ts tijdens een sollicitatiegesprek voor je op een rij gezet.

Lees de sollicitatietips

Sollicitatiegesprek? Meet de sfeer en cultuur

Tijd voor een nieuwe stap in je carrière! Met deze tips & tricks meet je tijdens het sollicitatiegesprek de cultuur en sfeer bij jouw potentieel nieuwe werkgever!

Waar kan ik op letten
Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027