Accountancy en Fiscaliteit

Personato helpt je graag met het vinden van een nieuwe en leuke baan op het gebied van accountancy of fiscaliteit. Ben je net klaar met studeren of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bij ons vind je diversen accountancy en fiscale vacatures. Wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging in deze branche. Bekijk op deze pagina alle vacatures en start vandaag nog met solliciteren!
 
Bekijk onze vacatures

Managing Consultant Luuk Snijders

Als Managing Consultant hanteer ik een persoonlijke aanpak waarbij luisteren centraal staat. Het team is jong van geest en houdt van hard werken. Ons nuchtere karakter zorgt voor een goede sfeer.

Connect met Luuk

Consultant Nadia Brons

Recruitment is niet zomaar een onderdeel van HR, maar écht een vak! Na het afronden van mijn scriptie bij een accountantskantoor ben ik gestart als Recruitment Consultant binnen accountancy en fiscaliteit.

Connect met Nadia

Consultant Jannik van Swaaij

Als afgestudeerd bedrijfseconoom ben ik gestart bij Personato binnen de afdeling Accountancy en Fiscaliteit. Als Recruitment Consultant vind ik de perfecte combinatie van commercie en klantcontact, waarbij klant en kandidaat centraal staan.

Connect met Jannik

De ideale Accountancy en Fiscaliteit vacature vind je op onze website

Een zoektocht naar een nieuwe baan kan vaak veel tijd en energie kosten, dat weten wij als geen ander. Daarom helpen wij je hier graag bij. Recruitment is niet voor niets ons vak. Neem gerust een kijkje en solliciteer direct online.
 
Staat jouw droombaan er niet tussen of zoek je net even iets anders? Schrijf je dan eenvoudig in op onze website en onze Recruitment Consultants op het gebied van Accountancy en Fiscaliteit gaan graag voor je aan de slag met het vinden van die ene geschikte baan.

Het vakgebied Accountancy en Fiscaliteit is enorm groot.

Hierbinnen vallen talloze functies. Denk onder andere aan Adviseur Accountancy, Assistent Accountant en Belastingadviseur. Maar ook buiten deze functies zijn er nog genoeg mogelijkheden in dit vakgebied. Bij Personato werken wij samen met vaste partners binnen de accountancy in Zuidoost-Nederland. Doordat wij aandacht besteden aan onze klanten en hier vaak komen kunnen wij jou helpen met het vinden van een accountantskantoor dat écht bij je past. Hierdoor kunnen wij op onze website een divers aanbod met accountancy- en fiscale functies aanbieden. Bij ons ben je daarom op de juiste plek voor de volgende stap in je carrière.

Vacatures Accountancy

Om aan de slag te gaan in de accountancy moet je eerst een relevante opleiding hebben afgerond. Maar we kijken verder dan dat, we hebben bijvoorbeeld ook volop kansen voor deeltijdstudenten. Met de juiste (basis) kennis op zak kun je aan de slag met je eerste echte baan binnen het vakgebied.
 
Ben je dus op zoek naar een eerste baan in de accountancy of wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Kijk hier dan tussen ons aanbod met diverse accountancy vacatures. Solliciteer direct online wanneer je jouw droombaan ziet staan!

Vacatures Fiscaliteit

Naast de diverse vacatures voor accountancy vind je op deze pagina ook verschillende fiscale vacatures. Fiscaliteit betreft alles wat te maken heeft met belastingen en het betalen ervan. Bekende functies binnen de fiscaliteit zijn Aangiftemedewerker, Salarisadministrateur en Belastingadviseur.
 
Op onze website vind je een ruime keuze aan vacatures in de fiscaliteit. Welke functie het beste bij jou past hang af van jouw wensen, eisen, ervaringen en ambities. Zie je een leuke functie er tussen staan? Wacht dan niet langer en grijp die kans! Solliciteer direct online en misschien begin jij binnenkort wel aan een nieuwe uitdaging.
 

Samen op zoek naar jouw nieuwe uitdaging!

Wil je zo snel mogelijk aan een nieuwe uitdaging beginnen? Zoek naar de geschikte vacature en reageer direct online. Heb je hulp nodig met solliciteren of zoek je net even wat anders? Dan kom ik graag met je in contact! Middels een oriënterend gesprek brengen we jouw wensen in kaart. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een passende uitdaging.

Luuk Snijders, Managing Consultant 
Tel: 06 - 19 41 41 40
E-mail: l.snijders@personato.nl

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027