Accountancy en Fiscaliteit

Personato helpt je graag met het vinden van een nieuwe en leuke baan op het gebied van accountancy of fiscaliteit. Ben je net klaar met studeren of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bij ons vind je diversen accountancy en fiscale vacatures. Wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging in deze branche. Uiteindelijk is het personeel de belangrijkste bron om de droom van een ondernemer waar te maken en hier dragen wij graag ons steentje aan bij door jou als professional op de juiste manier te adviseren en begeleiden. Bekijk op deze pagina alle vacatures en start vandaag nog met solliciteren!

Bekijk alvast onze vacatures

Even voorstellen...

Het team wordt gevormd door Nadia, Natascha en Maud. Sinds 2017 maakt Nadia deel uit van het team Accountancy & Fiscaliteit. Tijdens haar studie HRM kwam ze erachter dat Recruitment niet zomaar een onderdeel is van HR, maar écht een vak! Na het afronden van haar scriptie bij een accountantskantoor werd de link met accountancy gelegd. Sindsdien voert ze vol passie haar werk uit in de accountancybranche. Maud heeft gedurende haar studie Human Resource Management bij twee accountantskantoren stage gelopen. De keuze om voor de discipline Accountancy in het recruitment vak aan de slag te gaan was dan ook vanzelfsprekend. Al ruim 4,5 jaar werkt Maud binnen de afdeling Accountancy en sinds vorig jaar is ze ook voor de afdeling Finance verantwoordelijk. 

 

De ideale Accountancy en Fiscaliteit vacature vind je op onze website

Een zoektocht naar een nieuwe baan kan vaak veel tijd en energie kosten, dat weten wij als geen ander. Daarom helpen wij je hier graag bij. Recruitment is niet voor niets ons vak. Neem gerust een kijkje en solliciteer direct online.
 
Staat jouw droombaan er niet tussen of zoek je net even iets anders? Schrijf je dan eenvoudig in op onze website en onze Recruitment Consultants op het gebied van Accountancy en Fiscaliteit gaan graag voor je aan de slag met het vinden van die ene geschikte baan.

Het vakgebied Accountancy en Fiscaliteit is enorm groot.

Hierbinnen vallen talloze functies. Denk onder andere aan Adviseur AccountancyAssistent Accountant en Belastingadviseur. Maar ook buiten deze functies zijn er nog genoeg mogelijkheden in dit vakgebied. Bij Personato werken wij samen met vaste partners binnen de accountancy in Zuidoost-Nederland. Doordat wij aandacht besteden aan onze klanten en hier vaak komen kunnen wij jou helpen met het vinden van een accountantskantoor dat écht bij je past. Hierdoor kunnen wij op onze website een divers aanbod met accountancy- en fiscale functies aanbieden. Bij ons ben je daarom op de juiste plek voor de volgende stap in je carrière.

Vacatures Accountancy

Om aan de slag te gaan in de accountancy moet je eerst een relevante opleiding hebben afgerond. Maar we kijken verder dan dat, we hebben bijvoorbeeld ook volop kansen voor deeltijdstudenten. Met de juiste (basis) kennis op zak kun je aan de slag met je eerste echte baan binnen het vakgebied.
 
Ben je dus op zoek naar een eerste baan in de accountancy of wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Kijk hier dan tussen ons aanbod met diverse accountancy vacatures. Solliciteer direct online wanneer je jouw droombaan ziet staan!

Vacatures Fiscaliteit

Naast de diverse vacatures voor accountancy vind je op deze pagina ook verschillende fiscale vacatures. Fiscaliteit betreft alles wat te maken heeft met belastingen en het betalen ervan. Bekende functies binnen de fiscaliteit zijn Aangiftemedewerker, Salarisadministrateur en Belastingadviseur.
 
Op onze website vind je een ruime keuze aan vacatures in de fiscaliteit. Welke functie het beste bij jou past hang af van jouw wensen, eisen, ervaringen en ambities. Zie je een leuke functie er tussen staan? Wacht dan niet langer en grijp die kans! Solliciteer direct online en misschien begin jij binnenkort wel aan een nieuwe uitdaging.
 

Samen op zoek naar jouw nieuwe uitdaging!

Wil je zo snel mogelijk aan een nieuwe uitdaging beginnen? Zoek naar de geschikte vacature en reageer direct online. Heb je hulp nodig met solliciteren of zoek je net even wat anders? Dan kom ik graag met je in contact! Middels een oriënterend gesprek op het gebied van accountancy en fiscaliteit brengen we jouw wensen in kaart. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een passende uitdaging.

Maud Willems, Managing Consultant 
Tel: +31651565757
E-mail: m.willems@personato.nl