Agri en Food

Zoek jij een nieuwe uitdaging op het gebied van agri en food? Of ben je net afgestudeerd, aan bijvoorbeeld Has Hogeschool of Wageningen Universiteit, en op zoek naar je eerste baan? Bij Personato ben je aan het juiste adres! Neem een kijkje tussen de actuele vacatures. Onze werkwijze is doeltreffend en transparant, zo weten we precies wat de ‘perfect match’ is.
 
Bekijk onze vacatures

Operations Manager Ruud Maessen

Als Operationeel Manager ben ik verantwoordelijk voor de afdelingen Techniek, Agri & Food, Bouw en Inkoop. Ik werk sinds 2012 met veel plezier bij Personato, er werken enthousiaste collega’s en er is veel ruimte voor ondernemerschap.

Connect met Ruud

Consultant Laure van de Griend

In juli 2018 heb ik de opleiding Bedrijfskunde & Agri-foodbusiness, met een specialisatie marketing en communicatie afgerond. Bij Personato kan ik beide aspecten combineren tot de uitdagende rol Recruitment Consultant

Connect met Laure

Consultant Martijn de Bruijn

In juni 2019 ben ik vol enthousiasme gestart bij Personato. Binnen mijn vorige banen ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met het recruitment vak. Ik krijg nu de ruimte mij volledig te specialiseren in het vakgebied Agri en Food.

Connect met Martijn

Een divers aanbod Agri en Food vacatures

Personato specialiseert zich, naast andere vakgebieden, dus ook in de Agrarische- en Food sector. Met Recruitment Consultants die daadwerkelijk over een achtergrond in de agri en food wereld beschikken, weten wij op professionele wijze de juiste match te maken tussen bedrijf en sollicitant.
 
Als specialisme Agri en Food binnen Personato hebben wij samenwerkingen met een zeer divers aanbod van opdrachtgevers in de agribusiness. Zij bevinden zich in de marktgebieden Horticulture, Seeds Animal Nutrition, Animal Health, Veterinary, Agrochemicals / Supplements, Farming Technology, Agricultural Engineering en Genetics.

Een groot aanbod uit de food industrie

Daarnaast hebben wij een divers aanbod aan opdrachtgevers uit de food industrie. Dit maakt ons ook recruitment partner in:

  • Food Production
  • Retail / FMCG, Trading
  • Biotechnology
  • Chemicals
  • Pharmaceuticals
  • Electronics & Industrial Automation
  • Mechanical & Industrial Engineering
  • Packaging.

Agri en Food vacatures vind je bij Personato

Op deze pagina vind je diverse vacatures voor onder andere Sales, Advies, Management, Marketing, Bedrijfsleiding, Kwaliteitsmanagement en Onderzoek.
 
Zit jouw droombaan hiertussen? Reageer dan direct online en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een inspirerende en nieuwe werkgever!
 
Ontdek alle vacatures

Sleep jouw droombaan in de Agri en Food sector binnen!

Staat je droombaan in de Agri en Food sector er niet tussen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag met je zoektocht.

Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek zorgen wij er samen voor dat jouw wensen en eisen in kaart worden gebracht. Vervolgens gaan wij samen aan de slag om deze te matchen aan één van de vele functies!

Ruud Maessen, Manager Operations
Tel: 06 - 13 00 26 28
E-mail: r.maessen@personato.nl

 

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027