Bank en Verzekeringen

Wil jij werken binnen de branche Bank en Verzekeringen? Bij Personato helpen we je graag verder. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw droombaan. In een oriënterend adviesgesprek kijken we welke mogelijkheden er zijn binnen de branche en met welke partijen we samen werken. Daarnaast komen ook de actuele trends aan bod. Als conclusie willen we natuurlijk weten welke organisatie en functie het beste bij jou passen. Hier komen dan vaak meerdere organisatie en functies uit naar voren. Bij ons vind je bank en verzekeringen vacatures bij diverse MKB-organisaties. Wij werken samen met tussenpersonen, adviesorganisaties en serviceproviders of volmacht kantoren. Wij hebben een ruim aanbod waardoor we ook voor jou de ideale functie kunnen vinden. Er is genoeg keuze uit uitdagende en afwisselende bank en verzekeringen vacatures.

Bekijk alvast onze vacatures

Even voorstellen...

Peter Lemmen, Inge de Fost en Melvin van Lankveld vormen samen het team Bank & Verzekeringen van Personato. In 2016 is Peter hier begonnen als Recruitment Consultant en sinds 2018 is hij Managing consultant van de afdeling. Peter heeft een achtergrond als Hypotheekadviseur en Sales Consultant in de Recruitmentbranche. Inge is in 2017 bij de afdeling gekomen en heeft in 2018 haar specialisme als Recruitment Marketeer behaald. Melvin is in juni 2018 afgestudeerd bij Personato en is 3 maanden later bij het team gevoegd als Recruitment Consultant. Met ieder een andere achtergrond en eigen expertise, vormen zij samen één team met een gezamelijke passie: Recruitment is ons vak!

Wat verwachten wij van jou in het vakgebied Bank en Verzekeringen?

Je geeft klanten advies over en verkoopt financiële producten zoals verzekeringen, financieringen, hypotheken en vermogensproducten. Je kunt goed luisteren naar de wensen en eisen van de klant en je kunt een passend advies geven door je uitgebreide kennis over de producten. Daarnaast moet je een kei zijn in communicatie en ben je verantwoordelijk voor de administratie die erbij komt kijken.

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en je moet in vele gevallen over een WFT diploma beschikken om een vacature voor Bank en Verzekeringen te kunnen vervullen.

Divers aanbod vacatures Bank en Verzekeringen

Het vakgebied Bank en Verzekeringen is erg divers qua vacatures. Het adviseren van klanten, het afhandelen van kleine of grote schade, het bijwerken van administratie en het relatiebeheer. Je kunt je binnen dit vakgebied uitstekend specialiseren of juist kiezen voor een brede uitdagende functie waarbij je alle aspecten behandeld.

Wij bieden, voor zowel starters die net hun opleiding hebben afgerond als ervaren professionals, verschillende Bank en Verzekeringen functies aan. Afhankelijk van wat jij leuk vindt en wat jou aanspreekt gaan we samen op zoek naar de ideale functie voor jou. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende functies:

Interessante Bank en Verzekering vacatures:

Adviseur Verzekeringen
Relatiebeheerder Verzekeringen
Financieel Adviseur
Schade Acceptant
Schadebehandelaar

Naast deze functies hebben wij nog meer vacatures waar jouw droombaan wellicht tussen zit. Neem ook eens een kijkje op onze pagina: Schade en Volmacht vacatures.

Tijd voor een kopje koffie?

Wij vinden het erg belangrijk dat de match voor zowel de kandidaat als het bedrijf goed is. We letten hierbij op jouw kwaliteiten maar ook jouw unieke persoonlijkheid. Vaak komen er meerdere passende functies en/of organisaties naar voren. Samen kijken we waar jij graag aan de slag wilt, zodat je zeker weet dat je een leuke baan bij een nieuwe werkgever tegemoet gaat!

Benieuwd welke Bank en Verzekeringen vacatures interessant voor jou kunnen zijn? Neem dan contact op. 

Peter Lemmen, Managing Consultant
Tel. +31653893860
Email. p.lemmen@personato.nl