Bouw

Ben jij een bouwkundig professional die op zoek is naar een vaste baan? Wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf in de regio Zuidoost-Nederland? Kijk dan op onze website voor de mooiste bouw vacatures op mbo, hbo en wo-niveau! Onze ervaren Recruitment Consultants gaan graag met je in gesprek om je ambities in kaart te brengen en het bedrijf te vinden waar je deze kunt realiseren.
 
Bekijk onze vacatures

Managing Consultant Ian Baetsen

Als ervaren Consultant focus ik mij vooral op het verbinden en ondersteunen van mensen en bedrijven. Sinds 2019 ben ik binnen Personato gestart met het opbouwen en verder professionaliseren van de afdeling Bouw.

Connect met Ian

Consultant Mandy Peeters

Verbinden geeft mij energie en dat is precies wat ik als Recruitment Consultant bij Personato kan doen. Wanneer de klant of professional blij is, dan ben ik dat ook.

Connect met Mandy

Consultant Karlijn Reijnen

Goed luisteren is een kracht van mij. Zo luister ik naar zowel professional als de opdrachtgever. Ik focus mij op de wensen en behoeften van beide partijen en speel hier vervolgens op in.

Connect met Karlijn

Werken in de bouw

Tegenwoordig is de vraag naar goed opgeleide mensen in de bouw groot. Personato is specialist in dit vakgebied en zoekt graag samen met jou naar een passende functie. Wij helpen bedrijven in deze branche met het vinden van personeel en zorgen ervoor dat jij als sollicitant op een leuke plek komt te werken waar je genoeg uitdaging hebt.

Dus heb jij een bouwkundige opleiding afgerond en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel een kijkje tussen onze actuele vacatures in de techniek.

Divers aanbod

Door dit diverse aanbod is er voor iedere bouwkundig professional een leuke en passende droombaan te vinden. Bekijk onze vacatures in de bouw en solliciteer direct online!
 
Zie je jouw droombaan er niet tussen staan of zoek je net even iets anders? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op en onze ervaren Recruitment Consultants in de technische branche gaan aan de slag met het vinden van een passende functie.

Bekijk ons uitgebreide aanbod bouw vacatures

Misschien ben je net afgestudeerd in de bouw en ben je je nog aan het oriƫnteren? Of je bent juist al vele jaren werkzaam binnen dit vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? De bouw branche biedt oneindig veel mogelijkheden!
 

Op onze website vind je onder andere de volgende vacatures: 

Sleep jouw droombaan in de wacht!

Benieuwd wat we nog meer aanbieden in de bouw? Neem dan snel een kijkje tussen de actuele vacatures op deze pagina of neem contact met mij op. Ik help je graag verder! Middels een oriƫnterend gesprek brengen we samen jouw wensen en behoeften in kaart. Vervolgens gaan we samen aan de slag zodat ook jij jouw nieuwe droombaan in de wacht sleept.

Ian Baetsen
Recruitment Consultant
Tel: +31626684112
E-mail: i.baetsen@personato.nl

 

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027