Finance en Control

Zoek jij een vacature op het gebied van Finance en Control? Dan ben je hier op de juiste plek! Bij Personato kun je zo laagdrempelig mogelijk je interesse kenbaar maken en direct solliciteren. Wil je graag wat meer hulp met het solliciteren of ben je op zoek naar dé perfecte match met een bedrijf? Wij, Recruitment Consultants Luuk en Maud, helpen je graag. Iedere dag halen we alles uit de kast om jouw wensen en ambities om te zetten in een advies en een mogelijke nieuwe carrièrestap. Wij vinden de juiste medewerker op de juiste plek. Met ruim 15 jaar ervaring snappen wij wat bedrijven én werkzoekenden willen en komen we met de juiste oplossing. Alles staat in het teken van recruitment is ons vak. Op basis van de wensen van beide partijen weten we altijd de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat te vinden. Zo weten we zeker dat jij je op je plek voelt en enthousiast van start kunt gaan in een nieuwe baan, met uitzicht op een lange termijn relatie

Bekijk alvast onze vacatures

Even voorstellen...

Passie voor recruitment is ons vak. Dat proberen wij Luuk en Maud dagelijks uit te stralen. We hanteren een persoonlijke aanpak waar luisteren centraal staat en ons nuchter karakter zorgt voor een goede sfeer. Ons team is jong van geest, houdt van hard werken, waar plezier en teamspirit voorop staan. We zijn getraind om de juiste spiegelende vragen te stellen om jezelf uit te dagen. Uiteindelijk is het overstappen van baan niet alleen bepalend voor je carrière maar ook voor je financiële zekerheid. De menselijke factor staat centraal, geen saaie suffige theoretische gesprekken, nee jij als persoon staat centraal! Juist je privé situatie, omgeving en verleden zijn voor ons van belang om de beste match te maken. 

Divers aanbod Finance en Control vacatures

Binnen de Finance en Control zijn tal van uitdagende functies te vinden. Wat dacht je van Manager Finance en Control, Finance Consultant, Business Analist, Assistent Controller, Business Controller of Administratief Medewerker? Allemaal verantwoordelijke functies, vaak op mbo+ of hbo werk- en denkniveau, waarbij je de diverse kneepjes van het vak leert en je verantwoordelijk bent voor diverse taken. Doordat we al jaren een vaste klantenportefeuille bedienen, weten we wat onze klanten nu maar ook de komende maanden gaan zoeken. Is er op dit moment geen openstaande vacature? Geen zorgen! Ons enthousiast recruitment team luistert goed en doet er alles aan om jouw droombaan te vinden!

Ben je net afgestudeerd en klaar voor de volgende stap?

We investeren graag in het talent van de toekomst, vandaar dat we nauw betrokken zijn bij diverse hogescholen in de regio Noord-Limburg. Door diverse sollicitatietrainingen en interactieve workshops te organiseren nemen we je mee in de arbeidsmarkt en begeleiden we je naar je eerste baan.

We geven je tips en adviezen, begeleiden je met het opstellen van je motivatie en je uiteindelijke visitekaartje, het cv. Tijdens je eerste baan leg je tenslotte de basis voor je toekomstige carrièresuccessen.

Online solliciteren op een vacature Finance en Control

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière binnen Finance en Control? En wil je graag een organisatie helpen groeien en optimaliseren? Solliciteer dan direct online op een van onze Finance en Control vacatures en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een nieuw en uitdagend bedrijf.
 
Ontdek alle vacatures

Samen vinden wij jouw nieuwe uitdaging!

Het vinden van de juiste baan kost vaak veel tijd. Daarom help ik je graag. Heb je de vacatures doorgekeken maar staat jouw ideale baan er niet tussen? Dan kom ik graag met je in contact!

Om de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat te vinden ga ik met jou een eerste gesprek aan. We brengen samen jouw kwaliteiten, vaardigheden, wensen en eisen in kaart en gaan vervolgens samen op zoek naar de ideale baan voor jou!

Maud Willems: Managing Consultant
Tel: +31651565757
E-mail: m.willems@personato.nl