Finance en Control

Zoek jij een vacature op het gebied van finance en control? Dan ben je hier op de juiste plek! Iedere dag halen we alles uit de kast om jouw wensen en ambities om te zetten in een advies en een mogelijke nieuwe carrièrestap. Wij vinden de juiste medewerker op de juiste plek. Op basis van de wensen van beide partijen weten we altijd de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat te vinden.
 
Bekijk onze vacatures

Managing Consultant Suzanne Theeuwen

Met ruim 10 jaar ervaring in het recruitment ben ik sinds februari 2019 Managing Consultant. Ik heb een financiële achtergrond en heb inmiddels een groot netwerk opgebouwd in de regio.

Connect met Suzanne

Consultant Kiki Jansen

Sinds 2019 ben ik Recruitment Consultant bij Personato. Ik heb een commerciële en dienstverlenende achtergrond opgebouwd bij diverse bedrijven. Deze kennis zet ik in binnen het recruitmentvak.

Connect met Kiki

Divers aanbod Finance en Control vacatures

Binnen de Finance en Control zijn tal van uitdagende functies te vinden. Wat dacht je van Manager Finance en Control, Finance Consultant, Business Analist, Assistent Controller, Business Controller of Administratief Medewerker? Allemaal verantwoordelijke functies, vaak op mbo+ of hbo werk- en denkniveau, waarbij je de diverse kneepjes van het vak leert en je verantwoordelijk bent voor diverse taken. Doordat we al jaren een vaste klantenportefeuille bedienen, weten we wat onze klanten nu maar ook de komende maanden gaan zoeken. Is er op dit moment geen openstaande vacature? Geen zorgen! Ons enthousiast recruitment team luistert goed en doet er alles aan om jouw droombaan te vinden!

Ben je net afgestudeerd en klaar voor de volgende stap?

We investeren graag in het talent van de toekomst, vandaar dat we nauw betrokken zijn bij diverse hogescholen in de regio Noord-Limburg. Door diverse sollicitatietrainingen en interactieve workshops te organiseren nemen we je mee in de arbeidsmarkt en begeleiden we je naar je eerste baan.

We geven je tips en adviezen, begeleiden je met het opstellen van je motivatie en je uiteindelijke visitekaartje, het cv. Tijdens je eerste baan leg je tenslotte de basis voor je toekomstige carrièresuccessen.

Online solliciteren op een vacature Finance en Control

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière binnen Finance en Control? En wil je graag een organisatie helpen groeien en optimaliseren? Solliciteer dan direct online op een van onze Finance en Control vacatures en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een nieuw en uitdagend bedrijf.
 
Ontdek alle vacatures

Samen vinden wij jouw nieuwe uitdaging!

Het vinden van de juiste baan kost vaak veel tijd. Daarom help ik je graag. Heb je de vacatures doorgekeken maar staat jouw ideale baan er niet tussen? Dan kom ik graag met je in contact!

Om de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat te vinden ga ik met jou een eerste gesprek aan. We brengen samen jouw kwaliteiten, vaardigheden, wensen en eisen in kaart en gaan vervolgens samen op zoek naar de ideale baan voor jou!

Suzanne Theeuwen, Managing Consultant
Tel: 06 - 51 94 03 52
E-mail: s.theeuwen@personato.nl

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027