Healthcare

Binnen de gezondheidszorg staat het welzijn van mensen centraal. Onze Recruitment Consultants binnen Healthcare zijn gespecialiseerd in de vakgebieden gezondheidszorg, geneeskunde, verpleegkunde, mondzorg en farmacie. Wanneer jij uitdaging ziet in het bieden van zorg en ondersteuning aan hulpbehoevenden, dan kunnen wij samen met jou gaan kijken naar de juiste carrièrestap.
 
Bekijk onze vacatures

Ontwikkelingen Healthcare

De ontwikkelingen binnen de Healthcare liegen er niet om. We zien het dagelijks terug in het nieuws: de arbeidsmarkt voor zorgprofessionals wordt steeds uitdagender, in alle vormen. Het is een vakgebied dat zich blijft ontwikkelen en waar voor mensen gericht op kwaliteit en specialisatie enorm veel kansen liggen.

De vraag is dan ook niet of er een vacature is, maar wat de juiste stap is op dit punt in jouw carrière, passend bij jouw wensen, ambities en een goede werk-privé balans. Om de juiste carrièrekeuze te maken is het heel belangrijk dat je tijdens een sollicitatieproces acteert vanuit de juiste drijfveren. 

Aanbod Healthcare vacatures bij Personato

Op deze pagina vind je alle Healthcare vacatures waarmee actief naar buiten getreden wordt. We hebben binnen de Healthcare een enorm netwerk in Zuidoost-Nederland, vandaar dat de keuze zeer breed is!
 
Solliciteer direct online wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een baan als Medisch Adviseur, Sociaalpsychiatrisch Verpleegkundige, Specialist Ouderengeneeskunde, GZ-Psycholoog, Apothekersassistent of Basisarts.
 
Ontdek alle vacatures

Vind de Healthcare vacature die bij je past

Wil jij aan de slag in de gezondheidszorg in Zuidoost-Nederland, maar heb je nog niet die ene Healtcare vacature voorbij zien komen? En kun je je droombaan maar niet vinden? Dan help ik je graag verder! Middels een oriënterend gesprek brengen we samen jouw wensen en behoeften in kaart. Zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen met het vinden van jouw droombaan!

Inge de Fost:
Recruitment Consultant
Tel: +31645336378
E-mail: i.defost@personato.nl