HR

HR, human recourses, P&O, personeelszaken. Verschillende benamingen voor het HR vakgebied met allemaal dezelfde gemeenschappelijke aanpak: het vormen van de schakel tussen directie, lijnmanagement en medewerkers. Ervoor zorgen dat medewerkers zich gehoord en betrokken voelen bij de organisatie. Een breed vakgebied met tal van uitdagende functies die te vervullen zijn.
 
Bekijk alvast onze vacatures

Managing Consultant Peter Lemmen

Ik ben Managing Consultant binnen het team ‘Bank en Verzekeringen’, 'Legal' en 'HR'. Hier heeft iedereen een andere achtergrond en eigen expertise. Samen vormen wij één sterk team met een gezamenlijke passie: Recruitment is ons vak!

Connect met Peter

Consultant Bram Janssen

Binnen Personato ben ik actief als Recruitment Consultant HR. Met veel plezier en passie help ik professionals aan een nieuwe stap in hun carrière. Recruitment is ons vak!

Connect met Bram

Recruitment Consultant Lisa de Groot

Na afronding van de opleiding Psychologie (arbeid- en organisatie psychologie) ben ik terecht gekomen bij Personato. Binnen Personato ben ik werkzaam als Recruitment Consultant binnen het team HR. Met veel enthousiasme zoek ik naar de perfecte match.

Connect met Lisa

Ontdek diverse HR vacatures op onze website

Wij zijn dé specialist in de HR-arbeidsmarkt van Zuidoost Nederland. Samen met sollicitanten zoeken wij dagelijks naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Zo kunnen we ervan uitgaan dat jij een vliegende start tegemoet gaat bij het bedrijf en de volgende stap in je carrière zet!
 
Op deze pagina vind je alle vacatures binnen HR. Dit vakgebied is breed en omvat daarom veel verschillende functies. Denk bijvoorbeeld aan HR Adviseur, Recruiter, HR Manager, Salarisadministrateur, HR Medewerker Opleidingscoördinator en Payroll Consultant. Stuk voor stuk uitdagende functies binnen HR.
 
Ontdek alle vacatures

HR vakgebied anno 2019

Hoe ziet het HR vakgebied er anno 2018 uit? Of je nu de directie adviseert over de inrichting van een talent development programma, het lijnmanagement ondersteunt in verzuim- en recruitmenttrajecten of ervoor zorgt dat alle mutaties goed verwerkt worden en cao-vraagstukken beantwoord worden, het kapitaal van de organisatie staat centraal: de medewerkers.
 
Het vak wordt steeds vaker benaderd met een bedrijfskundige bril. HR beslist mee. Strategische beslissingen leiden immers tot HR vraagstukken. Dit maakt dat inzichtelijk wordt gemaakt wat de toegevoegde waarde is van de HR afdeling. Concreter gezegd; HR toont aan welke concrete bijdrage zij heeft geleverd aan het bedrijfsresultaat. Jij als HR professional gebruikt KPI’s en data om dit resultaat meetbaar te maken.
 
Naast deze data driven benadering, is en blijft talent management een belangrijke pijler. Persoonlijkheidstesten worden ingezet om te bepalen of medewerkers waarden, normen en drijfveren hebben die passen bij de organisatie.
 
Kortom: een vakgebied volop in beweging!

Sleep jouw HR droombaan binnen via Personato

Sta je te trappelen om te beginnen aan een nieuwe baan? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe andere organisaties omgaan met actuele HR thema’s? Of welke waarde jij kunt toevoegen aan een organisatie op HR gebied? Dan kom ik graag met je in contact!

Middels een oriënterend gesprek wordt er samen gezocht naar een passende baan zodat je vol goede moed de volgende stap in je carrière zet!

Peter Lemmen: Managing Consultant
Tel: 0653893860
E-mail: p.lemmen@personato.nl

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027