ICT vacatures

Welkom op de vacaturepagina van onze afdeling ICT! Wij Caspar, Luuk en Lars helpen leergierige, enthousiaste IT’ers aan een nieuwe uitdaging. Of je nu net afgestudeerd bent, geen baan hebt of dé vervolgstap in je carrière wilt maken, wij helpen je graag! We hebben een breed aanbod aan vacatures binnen jouw branche, dus neem gerust een kijkje en solliciteer direct online!

Bekijk alvast onze vacatures

Onze consultants

De afdeling ICT is momenteel drie man sterk. Allereerst stellen we Caspar Kipp aan je voor. Caspar heeft de opleiding Sport, Gezondheid & Management (SGM) afgerond en is sinds september 2014 werkzaam voor Personato. Momenteel is hij Managing Consultant van deze afdeling en zijn Lars en Luuk zijn directe collega’s.

Luuk Bongers heeft net als Caspar SGM gestudeerd en helpt sinds december 2016 IT’ers aan een nieuwe baan! In april 2018 kwam Lars de afdeling versterken. Lars de Jonge heeft Small Business en Retailmanagement gestudeerd en na een succesvolle afstudeerstage is hij nu Recruitment Consultant ICT bij Personato.

Werken in de ICT

De ICT markt verandert continu. De techniek blijft zich ontwikkelen, waardoor je altijd op zoek kunt naar nieuwe uitdagingen. Blijf daarom niet stil zitten, maak carrière-doelen en haal het maximale uit jezelf in de functie die jij ambieert en wordt de beste in je vak. Als ICT’er zijn er tal van mogelijkheden. Ben je op zoek naar een baan als Software Engineer, Security Engineer, Systeembeheerder, ApplicatiebeerderSupportmedewerker of wil je juist minder aan de knoppen draaien en als sparringpartner dienen voor jouw huidige klanten en prospects, dan kan Business Consultancy juist iets voor jou zijn! Dit is slechts een kleine greep uit een grote diversiteit aan functies binnen de ICT. 
 

Ontdek alle vacatures

Hoe ziet de huidige ICT markt eruit?

Het feit is dat we ons momenteel in een vrij krappe ICT markt bevinden. Waar ICT een aantal jaren geleden nog niet van groots belang was en vaak diende als eerste bezuinigingspost, is dat anno 2018 wel heel anders. Bedrijven worden geconfronteerd met het feit dat ze op ICT vlak vaak achter lopen en komen er nu achter dat ICT juist een belangrijk fundament is voor een succesvolle organisatie. Veel bedrijven zijn daarom nú op zoek naar nieuw top talent, waardoor het aanbod misschien groter is dan ooit te voren. Ben je momenteel dus niet helemaal gelukkig op je huidige werkplek of ben je op zoek naar de vervolgstap in je carrière? Dit is het moment!

ICT vacatures op onze website

Personato gaat dagelijks op zoek naar jouw droombaan. We zijn dé specialist in de ICT-arbeidsmarkt van Zuidoost Nederland en we willen jou heel graag helpen aan de baan die het beste bij jou past! Op deze pagina vind je alle huidige ICT vacatures. Dus neem een kijkje en mocht je interesse hebben in een bepaalde vacature, solliciteer dan direct!
Mocht jouw droombaan er nu niet tussen zitten, neem dan alsnog contact met mij op, dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Let me know!

Luuk Bongers: Recruitment Consultant
Tel: +31651315320
E-mail: l.bongers@personato.nl