ICT vacatures

BIj Personato helpen wij IT'ers graag aan een nieuwe uitdaging. Of je nu net afgestudeerd bent, geen baan hebt of dé vervolgstap in je carrière wilt maken, je bent bij ons aan het goede adres! We hebben een breed aanbod aan vacatures binnen jouw branche, dus neem gerust een kijkje en solliciteer direct online.
 
Bekijk onze vacatures

Consultant Caspar Kipp

Als Managing Consultant ben ik verantwoordelijk voor de afdeling ICT en Marketing en E-Commerce. Ik zie helemaal op mijn plek omdat mijn waarden dicht bij de kernwaarden van Personato liggen.

Connect met Caspar

Consultant Lars de Jonge

Na een succesvolle afstudeerstage bij Personato ben ik doorgegroeid tot Recruitment Consultant. Binnen deze rol komen drie, voor mij, belangrijke aspecten naar voren: sales, marketing en sport.

Connect met Lars

Consultant Luuk Bongers

Recruitment is echt mijn vak! Als Recruitment Consultant kom ik dagelijks in contact met klanten en kandidaten. Sinds december 2016 help ik met veel plezier en passie IT’ers aan een nieuwe baan.

Connect met Luuk

Werken in de ICT

De ICT markt verandert continu. De techniek blijft zich ontwikkelen, waardoor je altijd op zoek kunt naar nieuwe uitdagingen. Blijf daarom niet stil zitten, maak carrière-doelen en haal het maximale uit jezelf in de functie die jij ambieert en wordt de beste in je vak. Als ICT’er zijn er tal van mogelijkheden. Ben je op zoek naar een baan als Software Engineer, Security Engineer, Systeembeheerder, ApplicatiebeerderSupportmedewerker of wil je juist minder aan de knoppen draaien en als sparringpartner dienen voor jouw huidige klanten en prospects, dan kan Business Consultancy juist iets voor jou zijn! Dit is slechts een kleine greep uit een grote diversiteit aan functies binnen de ICT. 
 

Ontdek alle vacatures

Hoe ziet de huidige ICT markt eruit?

Het feit is dat we ons momenteel in een vrij krappe ICT markt bevinden. Waar ICT een aantal jaren geleden nog niet van groots belang was en vaak diende als eerste bezuinigingspost, is dat anno 2018 wel heel anders. Bedrijven worden geconfronteerd met het feit dat ze op ICT vlak vaak achter lopen en komen er nu achter dat ICT juist een belangrijk fundament is voor een succesvolle organisatie. Veel bedrijven zijn daarom nú op zoek naar nieuw top talent, waardoor het aanbod misschien groter is dan ooit te voren. Ben je momenteel dus niet helemaal gelukkig op je huidige werkplek of ben je op zoek naar de vervolgstap in je carrière? Dit is het moment!

ICT vacatures op onze website

Personato gaat dagelijks op zoek naar jouw droombaan. We zijn dé specialist in de ICT-arbeidsmarkt van Zuidoost Nederland en we willen jou heel graag helpen aan de baan die het beste bij jou past! Op deze pagina vind je alle huidige ICT vacatures. Dus neem een kijkje en mocht je interesse hebben in een bepaalde vacature, solliciteer dan direct!
Mocht jouw droombaan er nu niet tussen zitten, neem dan alsnog contact met mij op, dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Let me know!

Caspar Kipp, Managing Consultant
Tel: 06 - 19 41 40 82
E-mail: c.kipp@personato.nl