Inkoop

Vind jouw ultieme baan in de inkoop bij Personato. Als inkoper ga je aan de slag met het verwerven van goederen (of diensten) bij externe leveranciers.  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ben je net klaar met afstuderen? Solliciteer direct op een functie en middels een persoonlijk kennismakingsgesprek gaan we samen met jou op zoek naar de juiste match.
 
Bekijk alle vacatures

Werken binnen het Inkoop vakgebied

Op onze website hebben we altijd meerdere vacatures op verschillende niveaus binnen het inkoop vakgebied staan. Denk aan operationele, maar ook tactische en strategische vacatures binnen deze uitdagende sector. Vind jij het leuk om nauw in contact te staan met leveranciers? En weet je daarnaast uitstekend rekening te houden met de belangen binnen een bedrijf? Dan is werken als inkoper iets voor jou! Je doet bestellingen van bekende producten (of diensten) en bewaakt daarnaast de levertijden en onderhoud het contact met de leveranciers. Zo zorg je ervoor dat de producten (of diensten) tegen de juiste prijs en op tijd geleverd worden.

Werken als Hoofd Inkoop

Als Hoofd Inkoop stuur jij alle werknemers aan op de inkoopafdeling van een bedrijf. Heb jij al ervaring in de inkoop? Dan is deze functie echt iets voor jou! Je stuurt de volledige afdeling aan en bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de inkoopprocessen. Daarnaast heb je zelf al een aardig netwerk met leveranciers opgebouwd en is het jouw taak om de bestaande leveranciers te managen zodat de werknemers van de inkoopafdeling hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. Je bent ten slotte het aanspreekpunt voor de afdeling en begeleidt je de collega’s in hun werk.
 
Ontdek alle vacatures

Vind de perfecte baan als inkoper bij Personato

Ben je razend enthousiast geworden over het vakgebied Inkoop en zie jij het wel zitten om snel aan de slag te gaan bij een nieuwe en uitdagende werkgever? Dan is het inkoop vak echt iets voor jou!
Het is een inspirerend vakgebied met vele verschillende functies. Solliciteer direct online op een van onze vacatures en sleep die droombaan binnen!

Ruud Maessen
Manager Operations
Tel. +31613002628
Email. r.maessen@personato.nl