Legal

Ben je op zoek naar een aansprekende vacature in het vakgebied (bedrijfs)juridische dienstverlening of advocatuur? Wij kijken graag met jou naar welke functie bij je past als juridisch professional. Zit die ene vacature er nu niet bij? Dan kunnen we samen kijken naar wat wél bij je past, middels een persoonlijk gesprek kom ik graag met je in contact.
 
Bekijk onze vacatures

Managing Consultant Peter Lemmen

Ik ben Managing Consultant binnen het team ‘Bank en Verzekeringen’, 'Legal' en 'HR'. Hier heeft iedereen een andere achtergrond en eigen expertise. Samen vormen wij één sterk team met een gezamenlijke passie: Recruitment is ons vak!

Connect met Peter

Consultant Daphne Roox

Ik werk met veel enthousiasme als Recruitment Consultant op de afdeling Legal. Door mijn jarenlange werkervaring in deze branche heb ik de kennis in huis om de perfecte match te vinden voor bedrijf én professional.

Connect met Daphne

Legal met de tijd mee

Binnen Legal heb je een breed scala aan functies. Wetgeving wordt steeds aangescherpt. Deze nieuwe of aangepaste wetgeving vraagt om professionals die hierop willen inspelen en op de hoogte zijn. Elke organisatie heeft te maken met privacywetgeving, arbeidsrecht, pensioenrecht en nog veel meer. Zo ontstaan er steeds meer hybride functies binnen legal, die bijvoorbeeld financieel of bedrijfstechnisch zijn getint. Denk bijvoorbeeld aan; Paralegals, Legal Counsels en Bedrijfsjuristen. Als vakidioot ben je juridisch goed op de hoogte binnen jouw vakgebied. Daarnaast is van belang dat je over de verschillende vakgebieden heen kunt kijken met een juridische bril.

Aanbod Legal vacatures bij Personato

Heb jij een juridische studie gedaan en ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Of ben je al wat langer in het vakgebied actief en wil je graag een nieuwe stap in je carrière zetten? Dit kan zijn een switch van de advocatuur naar het bedrijfsleven. Neem vooral een kijkje op onze website welke vacatures online staan. Ga aan de slag als Security Officer, Omgevingsjurist, Letselschadejurist of kies uit een van de overige vacatures en solliciteer direct via onze website. Ons netwerk is actief in heel Zuidoost-Nederland. Mocht je in dit gebied de juiste organisatie of vacature niet vinden, dan gaan we samen op zoek.

Werken als Jurist of Advocaat?

Als jurist ben je breed inzetbaar en kun je onder andere aan de slag bij bijvoorbeeld de overheid, het sociaaljuridische domein, de financiële wereld, maar ook het bedrijfsleven. Er is een constante vraag naar juristen die op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen. Het gaat er om dat je gedreven bent en precies weet hoe de vork in de steel zit. Ga je liever aan de slag in de advocatuur? Solliciteer dan direct online als Advocaat. Je hebt een afgerond beroepsopleiding en een ondernemende instelling. (Enkele jaren ervaring zijn een pré) en je bent toegankelijk maar vooral gedreven in je vak. Zijn dit eigenschappen die jou omschrijven? Klik dan verder op de vacatures voor advocaat en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een nieuwe werkgever of als zelfstandige.

Vind de vacature die bij je past

Wil jij je juridische skills inzetten in Zuidoost-Nederland, maar heb je nog niet de juiste vacature voorbij zien komen? Of weet je nog niet wat je precies zoekt? Geen zorgen! Ik ga samen met jou vrijblijvend het gesprek aan op zoek naar een match die écht bij je past.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik sta altijd voor je klaar. 

Daphne Roox
Recruitment Consultant Legal
Tel. +31645088733
E-mail. d.roox@personato.nl

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027