Logistiek en Supply Chain

Toe aan een eerste of volgende stap in jouw logistieke carrière? Hier helpen wij jou graag bij. In onze visie is ieder mens en elke organisatie uniek. Onze grootste uitdaging is deze twee unieke karakters met elkaar verbinden, elke dag weer. Dit doen wij onder andere voor mondiale logistieke dienstverleners, supply chain organisaties en regionale transport en distributie organisaties.
 
Bekijk onze vacatures

Consultant Loes Duffhues

Na het behalen van mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik ben ik als Recruiter Consultant aan de slag gegaan. Een ideale combinatie van mijn passie voor transport én het werken met mensen.

Connect met Loes

Managing Consultant Sven Zegers

Ik ben sinds 2017 werkzaam binnen het vakgebied Logistiek en Supply Chain. Ik ben inmiddels uitgegroeid tot het Recruitment Talent van 2019! Met mijn nieuwsgierigheid en commerciële achtergrond ga ik voor het beste resultaat.

Connect met Sven

Een groot aanbod met vacatures in de Logistiek en Supply Chain

Personato heeft een uitgebreid aanbod met vacatures in de sector Logistiek en Supply Chain. Van Supply Chain Planner, Logistiek Support tot Logistiek Manager en van Expediteur, Engineering tot Teamleider Logistiek. Of je nou net bent afgestudeerd en een leuke startersfunctie zoekt of je draait al jaren mee in het vak. Personato vindt wat jij zoekt!
 
Staat jouw ideale baan er niet tussen? Niet getreurd, Personato helpt je op weg! Onze ervaren Recruitment Consultants helpen je met het vinden van de perfecte match.
 
Ontdek alle vacatures

Solliciteren op een logistieke functie

Kun je niet langer wachten om te beginnen en zie jij een nieuwe werkgever wel zitten? Zoek op deze pagina naar een logistieke of supply chain vacature en reageer direct zodat je binnen de kortste keren aan de slag kunt met een nieuwe, uitdagende baan.

Vind je het lastig om te solliciteren en wil je graag wat extra hulp? Dan kom ik graag met je in contact. Ik help je graag verder zodat we samen jouw ideale baan vinden!

Loes Duffhues Recruitment Consultant 
Tel: +31618353391
E-mail: l.duffhues@personato.nl

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027