Marketing en E-commerce

Welkom op onze vacature pagina! Dus jij bent geïnteresseerd in een functie binnen Marketing en/of E-Commerce? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben doorlopend mooie posities vacant bij de mooiste werkgevers van Zuid-Oost Nederland. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je gewoon eens sparren over je carrière? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder. En ben je ervan overtuigd dat je de juiste vacature gevonden hebt? Solliciteer dan direct!

Bekijk alvast onze vacatures

Even voorstellen...

De afdeling Marketing & E-Commerce wordt vertegenwoordigd door Caspar Kipp en Luuk van Dieten. Caspar heeft de opleiding Sport, Gezondheid & Management afgerond en is sinds september 2014 werkzaam voor Personato als Recruitment Consultant Sales & Marketing. In 2016 nam Caspar het initiatief om Marketing los te trekken van de afdeling omdat Sales vacatures behoorlijk verschillen van Marketing vacatures. Dit ging zo goed dat er vrij snel behoefte was aan uitbreiding: het moment dat Luuk in beeld kwam! Luuk heeft de opleiding Small Business & Retail Management afgerond en is in maart 2017, na een succesvolle stageperiode, als Recruitment Consultant aan de slag gegaan bij Personato.

Verschillende functies binnen de Marketing en E-commerce

De wereld van Marketing & E-Commerce is erg divers. De ene Marketeer is de andere niet, maar samen met jou gaan we op zoek naar de juiste match. De functies lopen erg uiteen, van een Traditionele Marketeer en Online Marketeer tot een Webanalist. Daarnaast hebben we vacatures in verschillende regio's van Limburg, Gelderland tot Eindhoven

Je bekijkt onze Marketing en E-Commerce vacatures eenvoudig via onderstaande knop. Staat jouw expertise er niet tussen? Dan nog gaan we graag met je in gesprek om de opties te bespreken.

Ontdek alle vacatures

Onze succesverhalen - werken als Online Marketeer

Als Online Marketeer kunnen we je aan de perfecte baan helpen. Het afgelopen jaar bijvoorbeeld hebben we verschillende mensen aan een gave uitdaging bij Coop Supermarkten geholpen. In deze E-Commerce omgeving zijn twee Online Marketeers gestart met het bouwen aan een sterke marktpositie. En daar zie je dit jaar de resultaten van! Ook bij snelgroeiende en internationaal georiënteerde retailer Swiss Sense hebben we doorlopend mooie posities open staan. Daarnaast zijn we ook buiten retail succesvol. Zo hebben we onlangs een Product Marketeer bemiddeld bij ZON Fruit & Vegetables en hebben we ALSO geholpen met de werving van een Marketing Manager. 

Vind jouw ultieme Marketing of E-commerce vacature

Ben jij enthousiast geworden over een vacature of sta je open voor een nieuwe uitdaging binnen de Marketing & E-Commerce, en wil je dat wij je daarbij helpen? 

Je mag mij altijd mailen, bellen of een WhatsApp-berichtje sturen. Of solliciteer rechtstreeks op een openstaande marketingvacature.

Caspar Kipp
Managing Consultant Marketing / E-commerce
Tel. +31619414082
E-mail: c.kipp@personato.nl