Marketing en E-commerce

Ben je geïnteresseerd in een functie binnen Marketing en/of E-commerce? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben doorlopend mooie posities vacant bij de mooiste werkgevers van Zuidoost Nederland. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je gewoon eens sparren over je carrière? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder.
 
Bekijk onze vacatures

Consultant Lars de Jonge

Na een succesvolle afstudeerstage bij Personato ben ik doorgegroeid tot Recruitment Consultant. Binnen deze rol komen drie, voor mij, belangrijke aspecten naar voren: sales, marketing en sport.

Connect met Lars

Consultant Willem Peters

Ik werk sinds 2016 bij Personato als Recruitment Consultant. Door mijn achtergrond in de re-integratiebranche heb ik leren denken in kansen. Ik zet me in om mens en organisatie een stap verder te helpen.

Connect met Willem

Verschillende functies binnen de Marketing en E-commerce

De wereld van Marketing & E-Commerce is erg divers. De ene Marketeer is de andere niet, maar samen met jou gaan we op zoek naar de juiste match. De functies lopen erg uiteen, van een Traditionele Marketeer en Online Marketeer tot een Webanalist. Daarnaast hebben we vacatures in verschillende regio's van Limburg, Gelderland tot Eindhoven

Je bekijkt onze Marketing en E-Commerce vacatures eenvoudig via onderstaande knop. Staat jouw expertise er niet tussen? Dan nog gaan we graag met je in gesprek om de opties te bespreken.

Ontdek alle vacatures

Onze succesverhalen - werken als Online Marketeer

Als Online Marketeer kunnen we je aan de perfecte baan helpen. Het afgelopen jaar bijvoorbeeld hebben we verschillende mensen aan een gave uitdaging bij Coop Supermarkten geholpen. In deze E-Commerce omgeving zijn twee Online Marketeers gestart met het bouwen aan een sterke marktpositie. En daar zie je dit jaar de resultaten van! Ook bij snelgroeiende en internationaal georiënteerde retailer Swiss Sense hebben we doorlopend mooie posities open staan. Daarnaast zijn we ook buiten retail succesvol. Zo hebben we onlangs een Product Marketeer bemiddeld bij ZON Fruit & Vegetables en hebben we ALSO geholpen met de werving van een Marketing Manager. 

Vind jouw ultieme Marketing of E-commerce vacature

Ben jij enthousiast geworden over een vacature of sta je open voor een nieuwe uitdaging binnen de Marketing & E-Commerce, en wil je dat wij je daarbij helpen? 

Je mag mij altijd mailen, bellen of een WhatsApp-berichtje sturen. Of solliciteer rechtstreeks op een openstaande marketingvacature.

Lars de Jonge
Recruitment Consultant
Tel. 06-58933120
E-mail: l.dejonge@personato.nl

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027