Sales

Ben jij een verkoper in hart en nieren? En weet jij als geen ander wat klanten nodig hebben en welke producten of diensten hierop aansluiten? Dan ben jij de perfecte kandidaat om aan de slag te gaan in een salesgerichte functie. Wij hebben een groot aanbod aan sales vacatures op onze website. Deze worden regelmatig bijgewerkt waardoor je altijd het actuele aanbod ziet. Bekijk alle vacatures op deze pagina en reageer direct op een voor jou aantrekkelijke functie óf informeer naar de mogelijkheden binnen een organisatie die je aanspreekt. Wie weet start jij binnenkort met een nieuwe uitdaging binnen de sales!

Bekijk alvast onze vacatures

De afdeling Sales bestaat momenteel uit een 2-tal heren Willem Peters en Bart Westerlaken. Willem Peters heeft de opleiding HRM afgerond en werkt sinds september 2016 bij Personato als Recruitment Consultant.

Bart Westerlaken heeft de opleiding Sport, Gezondheid en Management afgerond en werkt sinds augustus 2017 bij Personato. Behalve een passie voor recruitment hebben ze ook allen een passie voor sport.

Wil je meer weten over Willem en/of Bart? Maak dan gebruik van onze Whatsapp functie (deze vind je onderaan bij hun vacatures) óf kom gerust eens langs kantoor. De koffie staat altjd klaar!

Werken in de sales

In de wereld van sales is een flinke dosis zelfvertrouwen van essentieel belang. Ben jij daarnaast ook nog communicatief sterk en neem je geen genoegen met een tweede plaats? Dan is dit vakgebied waarschijnlijk wel voor jou weggelegd. Sales zit in je DNA en jij weet de klant te overtuigen dat jouw product of dienst het beste is!
 
Ben je net afgestudeerd en sta je aan het begin van je salescarrière? Start dan bijvoorbeeld als Commercieel Medewerker en groei binnen enkele jaren door naar een rol in de buitendienst. Dan kun je denken aan Salesmanager of Accountmanager. Als werkzoekende in het sales vakgebied heb je een prachtige carrière in het vooruitzicht!

Werken in de Sales is hard werken

Werken in de sales is hard werken en je moet mensen kunnen overtuigen van jouw product en de toegevoegde waarde van jou als verkoper. Je hebt dagelijks veel contact met klanten, je moet geduldig zijn en draagt veel verantwoordelijkheid. Het vele contact en de afwisseling in klanten maakt werken in de sales zo ontzettend leuk. Jij zet alles op alles om die deal met klanten te sluiten!

Beschik jij over een commerciële drive en sta je te trappelen om te beginnen met een nieuwe stap in je carrière? Bekijk ons veelzijdige aanbod met vacatures en reageer direct online! Hulp nodig met het vinden van een passende functie? Personato vindt wat jij zoekt!

Wat houdt een functie als commercieel medewerker binnendienst in?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je vele werkzaamheden. Dat maakt deze functie zo afwisselend en tevens uitdagend. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het ordertraject. Je zorgt voor het opvolgen en uitbrengen van offertes en je gaat daarnaast klanten actief benaderen om zo achter hun behoeften te komen om invulling te kunnen geven aan deze offertes. Je onderhoud en optimaliseert het klantcontact zodat de verkoopdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Werken als accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor een bestaand klantenbestand en ben je daarnaast bezig met het uitbreiden van het huidige klantenbestand. Je onderhoudt het contact met klanten, geeft ze advies en denkt mee in oplossingen. Je verkoopt vervolgens het product of de dienst die het beste bij hun behoeften aansluit en bent constant gedreven om een deal te sluiten. Je zorgt ervoor dat zowel klant als bedrijf uiteindelijk tevreden zijn.

Nog aan het studeren maar alvast werkervaring opdoen binnen de sales?

Ben jij nog aan het studeren en weet je zeker dat jij een commercieel talent in wording bent? Kom dan stage lopen bij Personato! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven meewerk stagiaires op mbo of hbo-niveau en helpen je graag met ontwikkelen binnen de sales. Kom jij ons team versterken en ondersteunen? Solliciteer dan direct online als Commerciële meewerkstagiaire!
 
Zit je in het laatste jaar van je studie en zoek je een afstudeerstage? Ook dan ben je bij Personato aan het juiste adres! Bemachtig een plek bij dé recruitmentorganisatie van Midden- en Zuid-Nederland en wij helpen je afstuderen. Solliciteer direct online en wie weet krijg jij na je afstuderen wel een plekje in het team van Personato.
 

Een uitgebreid aanbod met sales vacatures vind je bij Personato

Bij Personato vind je een groot aanbod met de meest uitdagende sales functies. Denk aan vacatures voor Sales Manager, Key Accountmanager, Accountmanager etc. Allemaal uitdagende sales vacatures waarmee jij jouw carrière kunt opbouwen! Online solliciteren is bij Personato heel eenvoudig. Heb je hulp nodig met solliciteren of zit je nog met enkele vragen? Neem dan direct contact op. Ik sta altijd voor je klaar!

Willem Peters: Consultant Sales
Tel: +31613192192
E-mail: w.peters@personato.nl