Techniek

Ben jij een technische professional die op zoek is naar een vaste baan? Wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf in de regio Zuidoost-Nederland? Wij hebben de mooiste technische vacatures op mbo, hbo en wo niveau voor jou! Onze ervaren Recruitment Consultants gaan graag met je in gesprek om je ambities in kaart te brengen en het bedrijf te vinden waar je deze kunt realiseren.
 
Bekijk onze vacatures

Managing Consultant Kay Jochems

Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Personato als Consultant Techniek. Samen met mijn collega’s verbind ik dagelijks professionals aan de mooiste technische uitdagingen om zo organisaties naar een nieuw (technisch) niveau te brengen.

Connect met Kay

Consultant Iris Stevens

Als Recruitment Consultant Techniek kom ik dagelijks bij de mooiste technische bedrijven in de regio. In persoonlijke gesprekken maak ik de verbinding tussen techneuten en deze bedrijven. Hier haal ik energie uit!

Connect met Iris

Consultant Peter Peeters

Ik heb een middelbare technische opleiding gevolgd en hbo Vrijetijdsmanagement Commercie en passie voor techniek vind ik terug in mijn rol als Recruitment Consultant Techniek bij Personato, voor mij de perfecte combinatie.

Connect met Peter

Consultant Roy Geraets

Na afronding van mijn Bachelor Commerciële Economie ben ik als Recruitment Consultant Techniek begonnen. Commercie in een technische omgeving spreekt me enorm aan in deze functie!

Connect met Roy

Ontdek verschillende specialismen binnen de techniek

In de technische branche kun je vele kanten op. Wij richten ons op alle specialismen binnen de techniek. Denk onder andere aan Elektrotechniek, Bouw, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde en Mechanische Techniek.
 
Binnen de verschillende specialismen hebben wij een breed aanbod aan technische vacatures waardoor alle technische professionals bij ons terecht kunnen. Wij vinden voor onze klanten Monteurs en Engineers, maar ook wanneer je toe bent aan een leidinggevende functie kun je bij ons terecht!

Divers aanbod

Door dit diverse aanbod is er voor iedere technische professional een leuke en passende droombaan te vinden. Bekijk onze vacatures in de techniek en solliciteer direct online!
 
Zie je jouw droombaan er niet tussen staan of zoek je net even iets anders? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op en onze ervaren Recruitment Consultants in de technische branche gaan aan de slag met het vinden van een passende functie.

Bekijk ons uitgebreide aanbod met technische vacatures

Misschien ben je net afgestudeerd in de techniek en ben je je nog aan het oriënteren? Of je bent juist al vele jaren werkzaam binnen dit vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische branche biedt oneindig veel mogelijkheden!
 

Op onze website vind je onder andere de volgende technische vacatures: Werkvoorbereider, Project Engineer, Process Engineer, Ploegleider, Kwaliteitsmanager, Service Coördinator, Monteur, Mechanical Engineer en nog vele andere technische functies.

Ontdek alle vacatures

Sleep je technische droombaan in de wacht!

Benieuwd wat we nog meer aanbieden in de techniek? Neem dan snel een kijkje tussen de actuele vacatures op deze pagina of neem contact met mij op. Ik help je graag verder! Middels een oriënterend gesprek brengen we samen jouw wensen en behoeften in kaart. Vervolgens gaan we samen aan de slag zodat ook jij jouw nieuwe droombaan in de wacht sleept.

Ruud Maessen: Manager Operations
Tel: 06 - 13 00 26 28
E-mail: r.maessen@personato.nl

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027