De extra’s van werken bij Personato

Wij vinden het belangrijk dat er binnen de organisatie een goede sfeer hangt. Successen worden samen gevierd en regelmatig wordt de teamspirit getest tijdens een potje tafelvoetbal, darten of ping pong. Bekijk de video en maak kennis met de leuke extra’s die komen kijken bij werken bij Personato.

Word onze nieuwe collega

Recruitment Consultant

Jij brengt opdrachtgevers en professionals samen, oftewel jij bent een echte matchmaker.

Bekijk de vacature

Managing Consultant

Als manager van één van de marktsegmenten van Personato, til jij recruitment naar een volgend niveau.

Bekijk de vacature

Stage lopen bij Personato?

Stagiaires zijn van harte welkom bij Personato! Wij zijn altijd op zoek naar proactieve en enthousiaste stagiaires die onze teams gaan versterken en commercieel ondersteunen.

We delen graag onze kennis met jou en natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jouw frisse ideeën. Personato is de ideale plek om jouw competenties te ontwikkelen en tegelijkertijd vakkennis op te doen in een zakelijke omgeving.

Vind jouw stageplek

Klaar voor een volgende stap?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Maar heb je geen concrete vacature gevonden die past bij jouw wensen? Geen probleem!

Laat ons weten naar wat voor uitdaging jij op zoek bent. Ook als je dat nog niet zeker weet, ontdekken we graag wie je bent. Zo kunnen we samen kijken of we wat voor je kunnen betekenen.

Open sollicitatie

Wil jij meer weten over werken bij Personato?

Ben jij nieuwsgierig naar een functie, ben je benieuwd of jij het Personato-DNA hebt óf wil jij meer weten over Personato als werkgever? Ik kan jouw vragen beantwoorden. Ik ben per mail, WhatsApp, telefonisch of per sms bereikbaar! Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de Consultants uit jouw vakgebied.

Inge de Fost
i.defost@personato.nl
06 – 45 33 63 78

Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027