Werken bij Fuji Seal

 

Fuji Seal is altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij ook op zoek naar een dynamische omgeving om jezelf te ontwikkelen, kijk dan snel in het overzicht welke vacature bij jou past!

"Medewerkers worden gestimuleerd tot persoonlijke ontwikkeling, zelfstandigheid en het dragen van eigen verantwoordelijkheden."

Dit is Fuji Seal

Fuji Seal is een internationale organisatie binnen de machinebouw en verpakkingsindustrie. Het Europese Hoofdkantoor is gevestigd in Deurne en heeft een wereldwijd netwerk. Binnen het bedrijf is veel kennis aanwezig en daardoor wordt er constant gewerkt met nieuwe innovaties. Er wordt gewerkt vanuit klantorders, waardoor er altijd rekening gehouden moet worden met klantspecifieke wensen. Daardoor zal geen enkele machine- of productielijn hetzelfde zijn.

Bedrijfscultuur - Fuji Seal

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door de informele sfeer met korte lijnen. Er heerst een informele cultuur waar initiatieven van medewerkers zeer gewaardeerd worden. Medewerkers worden gestimuleerd tot persoonlijke ontwikkeling, zelfstandigheid en het dragen van eigen verantwoordelijkheden. Doorgroeien binnen de internationale organisatie behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Openstaande vacatures bij Fuji Seal