Werken bij IT&Care

 

Werken met plezier, passie voor IT en veel aandacht voor de ‘human touch’ in een snel groeiend en dynamisch team van zo’n 80 enthousiaste professionals? Bekijk dan snel onderstaande vacatures

"Bij IT&Care werk je in een professionele omgeving met korte communicatielijnen, een open cultuur en inspirerende collega’s"

Dit is IT&Care

IT&Care is een innovatief en vooruitstrevend IT bedrijf waar ongeveer 80 professionals vernieuwende, webbased gezondheidsapplicaties ontwikkelen. Deze applicaties worden gebruikt door zo’n 1500 gezondheidsprofessionals en 1,5 miljoen aangesloten werknemers. IT&Care is een dochteronderneming van HumanTotalCare, dat met de bedrijven ArboNed, HumanCapitalCare en Mensely de grootste arbodienstverlener van Nederland is. Met de nieuwste technologieën zorgt IT&Care voor integratie en analyse van alle gezondheids-, werk- en verzuimdata van bedrijven. Wat IT&Care uniek maakt, is dat ze de gehele infrastructuur en serverpark in eigen beheer hebben. Steeds vaker zie je dat dit bij bedrijven geoutsourced of naar de cloud gebracht wordt. Niet bij IT&Care!

Bedrijfscultuur - IT&Care

“In wat voor omgeving kom ik 40 uur in de week te werken”? Goede vraag! Wat je direct opvalt is de professionaliteit, maar zeker ook de omgang met elkaar. De fijne werksfeer op kantoor vinden zij zeer belangrijk, want op die manier kom je tot de beste samenwerking en resultaten. En daarnaast is jouw passie voor IT zeer nadrukkelijk aanwezig om IT&Care verder te laten groeien!

Openstaande vacatures bij IT&Care