Werken bij Jabil

"De mens staat centraal en samen wordt er gekeken naar jouw groeipad en ambities"

Dit is Jabil

Jabil is een wereldwijd opererende Amerikaanse onderneming met meer dan 90 vestigingen in 23 landen en 180.000 medewerkers, die in opdracht van voornamelijk grote industriële klanten elektronische apparatuur ontwikkelt en vervaardigt. Het hoofdkwartier van Jabil is gevestigd in St. Petersburg, Florida.

In Nederland heeft Jabil een dochteronderneming onder de naam Jabil Circuit Netherlands BV. Deze onderneming bevindt zich in Venray voor Configure to Order, Built to Order, Warehousing en Distributie activiteiten voor een aantal klanten van Jabil. In nauwe samenwerking met hun partners ontwikkelt en optimaliseert het bedrijf hiervoor manufacturing en supply chain oplossingen.

In 2013 is Jabil uitgeroepen tot het ‘veiligste magazijn van Nederland’. Vanaf het moment dat ze in Venray zijn gestart met de activiteiten, nu zo’n vijf jaar geleden, is door middel van o.a. Lean Six Sigma de focus gericht op het continu verbeteren van processen en waarde toevoegen voor haar klanten.

Bedrijfscultuur - Jabil

Binnen Jabil heerst een professionele, dynamische en persoonlijke sfeer. Heb je vragen? Dan kun je altijd terecht bij jouw collega’s, omdat Jabil en haar medewerkers zich kenmerken door toegankelijkheid. Toegankelijkheid in de vorm van makkelijk benaderbaar en door te kunnen zijn wie je bent. De Site in Venray blinkt uit op het gebied van Lean Management en 5S. Dit is te zien binnen de diverse lagen van de organisatie en zodoende zijn er verschillende verbeterprojecten waar iedereen zijn steentje aan bijdraagt. De mens staat centraal en samen wordt er gekeken naar jouw groeipad en ambities. Doorgroeien? Buiten de vestiging in Venray zijn er binnen de corporate organisatie diverse mogelijkheden om internationaal te gaan!

Openstaande vacatures bij Jabil