Werken bij MGG - Technisch gezien de beste

MGG is dé specialist op het gebied van aluminium gietwerken. Trots, aandacht en hart voor zaak: dat typeert MGG als werkgever. Benieuwd wat MGG jou te bieden heeft? Bekijk de video's op deze pagina en solliciteer vandaag nog!

MGG: dé specialist in aluminium zandgieten

MGG Netherlands is opgericht in 1945 en gevestigd in Tegelen en Nieuw-Bergen. Met meer dan 65 jaar ervaring in het ontwerpen, engineeren en produceren van aluminium gietstukken is MGG dé specialist in aluminium zandgieten. Het bedrijf levert een groot aantal onderdelen voor auto's, vrachtwagens, de medische industrie, de verwarmingsindustrie en industriële toepassingen. Vanuit Tegelen, waar twee grotendeels geautomatiseerde productielijnen staan en vanuit Nieuw-Bergen, waar de CNC-bewerking plaatsvindt, verwerken ruim 800 medewerkers jaarlijks zo'n 8.000 ton aluminium voor diverse doeleinden. Een organisatie waar de medewerkers van MGG met recht trots op zijn!

Zo voelt het om te werken bij MGG

Praat je met de medewerkers van MGG, dan staat één ding als een paal boven water: ze zijn trots. Trots op het team dat er staat en trots op de complexe eindproducten die zij maken. Hart voor de zaak, klaarstaan voor elkaar, tijd voor geintjes op de werkvloer: het zijn allemaal kenmerken van deze mooie werkgever. Bovendien is er vanuit de organisatie veel aandacht voor jou als medewerker. Zo hechten ze veel waarde aan een juiste balans tussen werk en privé, krijg je de ruimte om eigen ideeën te opperen en uit te voeren, krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen en cursussen en zijn er veel kansen om binnen het bedrijf door te groeien en zo je ambities waar te maken. Jouw mening wordt gehoord en de communicatie is heel direct en laagdrempelig. Bij MGG kan veel, er mag veel, en als het er op aankomt, gaan alle collega’s samen voor hun einddoel: het neerzetten van een complex en mooi eindproduct!

Ook werken bij MGG?

Bekijk dan de actuele vacatures. Staat er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan ben ik nog steeds nieuwsgierig naar jou! Stuur in dat geval jouw open sollicitatie in voor een functie bij MGG, of bel/app/mail me op 0615339581 / p.peeters@personato.nl, ik vertel je graag meer over MGG: Technisch gezien de beste!

Open sollicitatie voor MGG

Actuele vacatures bij MGG

Mechanisch Monteur 3-ploegen

  • Tegelen
  • 40 uur