Werken bij MIFA Aluminium

Mifa biedt jou een internationale high tech werkomgeving waarin je aan uitdagende precisieproducten werkt. Maar waarbij je vooral ook op een plezierige manier aan het werk bent. Ook niet onbelangrijk om te weten: als je zelf echt wil, dan krijg je bij MIFA Aluminium alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

 

"Als je zelf echt wil, dan krijg je bij MIFA Aluminium alle ruimte om jezelf te ontwikkelen" 

Dit is MIFA Aluminium

Mifa Aluminium in Venlo is een internationaal opererende producent van aluminium precisie extrusie profielen. Bij Mifa werken ca. 300 medewerkers, verdeeld over Nederland, Duitsland en Frankrijk. De klanten van Mifa zijn internationaal actief en verdeeld over diverse branches waaronder de Aerospace en Automotive.

Mifa biedt hun klanten ongekende mogelijkheden op het gebied van extrusie. Mede hierdoor biedt Mifa een zeer uitdagende werkomgeving voor (technische) professionals.

Bedrijfscultuur - MIFA Aluminium

Als je binnenloopt bij Mifa kom je in een mooie, frisse en vooral moderne omgeving terecht. Wanneer je vervolgens doorloopt naar de productie word je gelijk enthousiast van de omvang van het bedrijf! Verschillende hallen waar ieder zijn specialisme heeft, met een super modern en geautomatiseerd machinepark. Kortom, Mifa biedt jou een internationale high tech werkomgeving waarin je aan uitdagende precisieproducten werkt. En waarbij je vooral ook op een plezierige manier aan het werk bent met gemotiveerde collega's in een snel schakelende omgeving.

Ook niet onbelangrijk om te weten: als je zelf echt wil, dan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. In dat geval investeren ze graag in jou.

Openstaande vacatures bij MIFA Aluminium