Werken bij Office Depot

Office Depot levert kantoorartikelen en diensten om hun klanten beter te laten werken, wáár hun werkplek zich ook maar bevindt. Office Depot is een one-stop-shop voor alles wat hun klanten nóg productiever kan laten zijn. Inclusief de meest recente technologieën, een uitgebreid assortiment kantoorartikelen, printoplossingen, business services, facilitaire producten, meubilair en kantoormachines en toebehoren.

 

"Iederen die ik tot nu toe ontmoet heb is aardig en behulpzaam. Dat is een van de dingen die ik het leukste vind aan het werken bij Office Depot"

Dit is Office Depot

Office Depot is dé specialist op het gebied van kantoorartikelen in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Venlo worden door circa 750 medewerkers bijna alle landen in Europa bediend. Office Depot is een innovatieve organisatie, die de laatste jaren flink investeert in het E-commerce platform. Niet alleen is alle online marketing expertise in huis gehaald (meer dan 20 specialisten!), ook blijft de organisatie investeren in budgetten en nieuwe ontwikkelingen om de markt altijd een stap voor te blijven.

Bedrijfscultuur - Office Depot

Vanwege het internationale karakter binnen Office Depot is de bedrijfscultuur ‘multicultureel’ te noemen. Van bijna iedere Europese nationaliteit werkt er wel iemand bij Office Depot, wat maakt dat de voertaal voornamelijk Engels is. Daarnaast is iedereen bij Office Depot zich er van bewust dat je als marktleider iedere dag op je best moet zijn. Jij en je collega’s zullen er dan ook scherp op moeten zijn om iedere dag het beste uit jezelf te halen. Al met al is de cultuur is een mix van innovativiteit, resultaatgerichtheid, maar ook een cultuur waar samenwerken erg belangrijk is.

Openstaande vacatures bij Office Depot