Werken bij Personato - Recruitment is ons vak

Bij Personato werken mensen die tot op het bot gemotiveerd zijn om in hun werk het optimale resultaat te behalen. Dagelijks zetten zij zich met veel plezier en overgave voor 100% in! Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Kom dan werken bij Personato!

"Werken bij Personato = Iedere dag weer pionieren door bezig te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen"

Dit is Personato

Personato helpt bedrijven in Zuidoost-Nederland met hun recruitmentvraagstukken. ‘Samen groeien’ staat hierin centraal, of dat nu is in uitbereiding van het personeelsbestand, verbetering van het werkgeversimago of het optimaliseren van het gehele recruitmentproces. We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitmentvak. Onze vakidioten snappen waar hun klanten van wakker liggen en weten met de juiste oplossing te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Met ruim 15 jaar ervaring in recruitment en een naamsbekendheid waar je u tegen zegt, kan niemand in de regio om ons heen. En dat sluit haarfijn aan bij wat we willen zijn: de beste in ons vak.

Bedrijfscultuur - Personato

Personato wil elke dag beter worden. Stap voor stap. Om dit te bereiken werken hier ondernemende mensen die in deze visie geloven, onze cultuur omarmen en deze ook uitdragen. Ambitieuze professionals die de capaciteiten bezitten kansen te signaleren en hier ook op durven te anticiperen. En, wij zijn ook gewoon mensen. Mensen die genieten van hun vrije tijd met familie en vrienden, die bezield praten over hun uitbundige weekendje weg en af en toe net iets te hard schreeuwen tijdens een potje darts. Het klinkt cliché, maar was nog nooit zó waar: de mensen zijn het succes van Personato!

Enthousiast geworden? Solliciteer vandaag nog!

Recruitment Consultant

  • Venray
  • 40 uur