Werken bij Samsung Business Center

De technologische vernieuwingen volgen elkaar in een razend tempo op. Tegenwoordig kan het een risico zijn om niet met de ontwikkeling mee te gaan, waardoor de voorsprong weg is. Samsung investeert jaarlijks vele miljarden in deze ontwikkelingen die ieder bedrijf helpen om efficiënter te werken, meer klantgericht te zijn en een betere time-to-market te creëren. 

"Ik rijd iedere dag met plezier naar mijn werk toe...ik ben ontzettend trots om voor zo'n groot merk te mogen werken"

Dit is Samsung BC

Samsung staat bekend als een wereldwijde gevestigde organisatie. Door de regionale businesscentra zorgt Samsung voor een persoonlijke benadering richting de klant. Het Samsung Business Center is een kennishuis op het gebied van de laatste technologieën en is in staat bedrijven op breed vlak te adviseren omtrent de implementatie van deze producten. Hierbij richt Samsung zich naast Printing op diverse technologische oplossing. Samsung richt zich hierbij op diverse branches zoals het onderwijs, de zorg, het transport en de Retail. Samsung vertaalt technologische vernieuwingen naar praktische, direct toepasbare oplossingen die bedrijven helpen efficiënter en klantgerichter te werken. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en worden steeds bepalender om als bedrijf de voorsprong ten opzichte van de concurrentie te waarborgen.

Bedrijfscultuur - Samsung BC

Vanuit een innovatieve, hightech werkomgeving inspireert en adviseert Samsung bedrijven ten aanzien van het futureproof inrichten van de organisatie door het toepassen van de juiste samenstelling van de laatste technologieën. Zes jaar geleden vestigde het eerste Samsung Business Center van Nederland zich in Veldhoven. Het Samsung Business Center is ingericht met hun nieuwste technologieën om zowel werknemer als klant direct het Samsung-gevoel te laten ervaren. Hiervoor zijn diverse ruimtes geïnstalleerd gericht op de focusgebieden van Samsung.

Het team van Samsung Veldhoven bestaat uit ambitieuze en gedreven professionals. Binnen een dynamische en competitieve werkomgeving streven zij naar het maximale resultaat; met iets anders nemen zij geen genoegen.

Openstaande vacatures bij Samsung BC