Werken bij Shop Apotheke

Dit is Shop Apotheke

De organisatie Europa Apotheek Venlo werd in het jaar 2001 in Venlo opgericht. Als verzend-Apotheek, met de gehele service van een Apotheek, is ze vooral gespecialiseerd op het verzorgen van medicijnen aan patiënten met chronische ziektes zoals Diabetes, hart- en vaatziekten, artritis, astma, chronische bronchitis, MS en HIV.

In februari 2010 werd de online verkoop van receptvrije medicijnen, beauty en verzorgingsproducten uitgebreid dankzij de acquisitie van www.shop-apotheke.com. De naam werd hierbij aangehouden. Sinds april 2012 bedient men met deze website ook de markt in Oostenrijk en sinds mei 2015 met een speciale website ook de Franse markt. In september 2016 hebben ze de Belgische online apotheek Farmaline overgenomen, waarna ze wereldwijd 96 landen bedienen.

Momenteel is Europa Apotheek Venlo één der grootste verzend Apotheken van Europa. Sinds oktober 2016 is het een beursgenoteerde organisatie en heeft vanuit verschillende locaties circa 1000 medewerkers.

Bedrijfscultuur - Shop Apotheke

Bij binnenkomst merk je het al meteen: een open en informele cultuur. Je wordt namelijk meteen vriendelijk begroet door de dame achter de receptie en voorbij lopende collega's.

Doordat men in de e-commerce actief is, is de cultuur ook dynamisch en is geen dag hetzelfde. Shop Apotheke is een snel groeiende organisatie, waardoor je zeker tegen een hectische dag moet kunnen. Snel schakelen en ad-hoc projecten oppakken zijn zaken die dagelijks voorkomen. Typerend aan deze Duitse onderneming in Nederland is een zeer platte hiërarchie en directe communicatielijnen.

Openstaande vacatures bij Shop Apotheke