Werken bij Swiss Sense - Waar droom jij van?

De droom van Swiss Sense is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Dat doen ze inmiddels al meer dan honderd jaar. Swiss Sense maakt dit waar met liefde voor design, oog voor detail en passie voor bedden maken. Alle producten worden met veel zorg samengesteld en dat zie je terug in de gebruikte materialen en technieken. 

"Er zit hier zo eel energie, power en ambitie. Het is zo mooi om te zien hoe dat bij de directie en hoe wij als medewerkers worden meegenomen in de ambitie die wij hebben om in 2022 marktleider te zijn"

Dit is Swiss Sense

Swiss Sense is dé specialist in slaapcomfort. Met de familie Diks – al 100 jaar actief in de wereld van slaapcomfort - als grondlegger, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot premium brand in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Deze internationale groei maakt dat de organisatie continu in ontwikkeling is. Zo loopt Swiss Sense voorop in de markt als het gaat om innovatieve technieken voor de productie van boxsprings en matrassen. Het succes van Swiss Sense? De ambacht, ambitie en vooral: de mensen. Ruim 900 medewerkers in vier verschillende landen maken dagelijks het verschil. Voor de klant, voor zichzelf en voor elkaar. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa.

Bedrijfscultuur - Swiss Sense

Fijn om bij de Swiss Sense family te horen! Met dat gevoel sluit jij je eerste werkweek af. Het familiegevoel en tikkeltje nieuwsgierigheid merk je al bij binnenkomst: je nieuwe collega’s bestoken je met vragen. Samenwerken is binnen Swiss Sense erg belangrijk. De persoonlijke interesse in en betrokkenheid naar elkaar is dan ook typerend voor de mensen die er werken. Swiss Sense investeert bovendien veel in haar medewerkers. Met onder andere empowerment trainingen versterkt de organisatie onderlinge samenwerking en bevordert zij persoonlijke ontwikkeling. Als medewerker krijg je bij Swiss Sense alle ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Collega’s durven elkaar aan te spreken en er wordt hard gewerkt. En: altijd met plezier. Samen lunchen, borrelen en teamuitjes naast het werk, vervelen zal je je bij Swiss Sense niet snel. Kortom: bij Swiss Sense ben je als nieuwe medewerker al snel onderdeel van het team, met één gezamenlijk doel voor ogen: de beste zijn in de branche!

Openstaande vacatures bij Swiss Sense